Ny Teknik
  • Tech
  • Energi
  • Elbilar
  • Fordon
  • Debatt
  • Karriär
  • Lediga jobb
  • E-tidning
  • Insight
  • Spel
  • Prenumerera
  • Logga in
  • Logga ut
  • Min sida
  • Tech
  • Energi
  • Elbilar
  • Fordon
  • Debatt
  • Karriär
  • Lediga jobb
  • E-tidning
  • Insight
  • Spel
  • Populärt
    • 5g
    • Ai
    • Android
    • Apple
    • Batterier
    • Crispr
    • Google
    • Rymden
  • Hett inom Fordon
    • Autonoma fordon
    • Elon Musk
    • Elbilar
    • Ellastbilar
    • Flygplan
    • Kia
    • Laddhybrider
    • Polestar
    • Tesla
    • Volvo cars
  • Sektioner
    • Ny Teknik Insight
    • Hållbar Industri
    • Debatt
    • Elbilar
    • Fordon
    • Innovation
    • Karriär
    • Klurigheter
    • Krönikor
    • Podcast
    • Teknikhistoria
    • Tester
    • Startup
    • Story
    • Nytt från Ny Teknik
  • Ny Teknik
    • Annonsera
    • Cookies
    • Nyhetsbrev
    • Om oss
    • Prenumerera
    • PUL
    • Redaktionen
    • FAQ
    • Tipsa oss!
    • Talande webb
Premium

Här odlar de framtidens ”köttsubstitut” – blir hamburgare och nuggets

Mykoprotein är grunden i det livsmedelsprotein som Göteborgsföretaget Mycorena tillverkar. Nu skalar företaget upp – med en kvarts miljard kronor i ryggen bygger de en helt ny fabrik i Falkenberg.

Premium

Enzymteknik en nyckel till Oatlys havredryckssuccé

Premium

Experter: ”It-attacker kommer att bli ännu vanligare framöver”

Premium

Hackerattack tvingar hundratals Coop-butiker att hålla stängt under helgen

Premium

Lundabolag vill minska matsvinnet med ätbar förpackning

Premium

Insektsmaten – snart på en tallrik framför dig

Impossible Foods gjorde köttfria ”köttburgaren” – nu vill de göra mjölkfri ”mjölk”

Nu får vissa insekter säljas som mat i Sverige

Då ska KFC presentera sin 3d-printade ”slaktfria” nugget

Forskare: Odla mer i stora växtfabriker än bladgrönt och kryddor

Köttjätten Scan satsar på vegetariskt i sortimentet

Se matens klimatavtryck redan i affären

Ica-chefen: ”Digitaliseringen är vår största utmaning”

Lidl öppnar energicirkulär butik i Nederländerna

Stortryck på mathandling via nätet

Framtidens livsmedel ska skapas i Bjuv

Miljonsatsning på forskning för mer mat

3 svenska exempel på framtidens mat

Länsstyrelsen varnar för giftiga musslor

Här är det vetenskapliga sättet att hälla ketchup

Inga kryphål för kryp i maten

Så sällan hittas antibiotika i svenska livsmedel

Varför vaxar man äpplen?

Bjuv ser sin framtid i grön produktion

Findus satsar på forskning i Bjuv

Första bioplasten som tål livsmedel

Mjölk kopplas till frakturer

De styrde upp processen

Närodlad sötma i kamp mot syntetisk

Mobilen hittar farlig mat

Köttfärs och barnmat testas i jakten på hästkött

Livsmedelsverket kan inte skilja på åsna eller häst i lasagne

Nordisk gen kan ge nyttigare bröd

Gas ger segt kött på grillen

Så mycket julskinka motsvarar en nubbe

Kalorierna vinner över Joule

"Köttklister-biffar kan inte ursprungsmärkas"

Glaskross ger Kronfågel förlust

NyTeknik


Ny Teknik bevakar och skriver om ny teknik inom områden som fordons-industri, innovation, digitalisering, bygg, miljö, it och telekom. Ny Teknik skriver också om nya entreprenörer, life science, industrins utveckling och automatisering och hur tekniken förändrar samhället.

Tidningen Ny Teknik riktar sig till ingenjörer, it-specialister, teknikkonsulter, forskare, beslutsfattare och allmänt teknikintresserade människor. Ny Tekniks mål är att hålla dessa personer uppdaterade med de senaste och viktigaste nyheterna, reportagen och trenderna inom teknikutveckling – både för jobbet och för fritiden




Ny Teknik kommer ut på både webb och papper. På sajten nyteknik.se uppdaterar vi varje vardag med de snabbaste och mest pålitliga nyheterna och analyserna i teknik-Sverige.

Att Ny Teknik skulle börja ges ut blev officiellt 17 maj 1967. Den 26 oktober samma år kom första numret ut. Tidningen är i dag en del av mediehuset Ny Teknik Group Sverige AB. Bland mediehuskollegerna finns Arbetarskydd, Lag & Avtal, och Teknikhistoria.




HÅLL DIG UPPDATERAD MED VÅRT NYHETSBREV!

BEVAKA NYHETER

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin
Linkedin Jobb
RSS

PRENUMERERA

Bli prenumerant
Min sida

Har du en fråga om din prenumeration?
Kontakta kundtjänst
Vanliga frågor

KONTAKT

Thomas Peterssohn Chefredaktör och ansvarig utgivare

Redaktionen
08-796 66 00

POSTADRESS

Ny Teknik
Ny Teknik Group
Box 6323
102 35 Stockholm

TIPSA OM NYHETER

E-post
08-796 66 00
Läs mer här

ANNONSERA

Produktannonsera Platsannonsera

© 2023 NY TEKNIK • FAQ • OM COOKIES • VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY • ALLMÄNNA VILLKOR FAKTURA • SITEMAP All information är upphovsrättsskyddad. Citera gärna men ange källa.