Om Ny Teknik

Ny Teknik är störst i Sverige på nyheter om teknik. Papperstidningen är också Sveriges största inom affärspressen (Orvesto näringsliv 2022). Redaktionen bevakar bland annat snabbväxande branscher, nya entreprenörsföretag och produkter. Ämnen som energi, fordon, life science, digitalisering och it ingår också i vår nyhetsbevakning. Vi berättar hur ny teknik används inom industrin och hur teknikutvecklingen påverkar samhället.

Ny Teknik riktar sig till Sveriges ingenjörer, beslutsfattare och andra teknikintresserade som behöver en snabb och pålitlig nyhetsuppdatering om de senaste tekniknyheterna. Våra läsare arbetar i expansiva branscher som IT, telekom, energi, tillverkande industri, konsulting och life science. På fritiden har de lika stort engagemang i teknikutveckling som på sin arbetsplats.

Ny Teknik når alla civilingenjörer som är medlemmar i Sveriges Ingenjörer (155000 medlemmar 2019).

Ny Teknik publiceras i flera olika mediekanaler:

  • Papperstidningen Ny Teknik distribueras till cirka 155 000 prenumeranter, över hela Sverige. Åtta gånger om året ingår specialen Automation i papperstidningen, med de senaste nyheterna från industrin om automation och digitalisering av verksamheten.
  • Den fullt responsiva nyhetssajten, nyteknik.se, håller läsarna uppdaterade om de dagliga tekniknyheterna. Uppdateringar sker varje dag, året om. För de senaste trafiksiffrorna för webb och mobil, besök KIA-index.
  • Ny Teknik finns tillgänglig som e-tidning för alla prenumeranter på nyteknik.se eller i appen.
  • De dagliga nyhetsbreven sammanfattar de viktigaste nyheterna under dagen och ger dig den omvärldsbevakning inom teknik som du behöver. Våra ämnesbrev kommer ut en gång i veckan.
  • Ny Teknik ger ut tidskriften Teknikhistoria 6 nummer om året. Det finns även ett månatligt nyhetsbrev om teknikhistoria.

Ny Teknik ingår i Ny Teknik Group som även ger ut Teknikhistoria, Lag & Avtal och Arbetarskydd.

Vill du annonsera på Ny Teknik eller veta mer om våra erbjudanden? Klicka här för kontaktuppgifter och information.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

PRENUMERERA

BLI PRENUMERANT
MIN SIDA
HAR DU EN FRÅGA OM DIN PRENUMERATION?
KONTAKTA KUNDTJÄNST
VANLIGA FRÅGOR

ANNONSERA

PRODUKTANNONSERA
PLATSANNONSERA
NY TEKNIK
NY TEKNIK GROUP
BOX 6323
102 35 STOCKHOLM

KONTAKT

THOMAS PETERSSOHN
CHEFREDAKTÖR OCH ANSVARIG UTGIVARE
REDAKTIONEN
08-796 66 00
TIPSA OM NYHETER