Nya klagomål riktade mot Apple: "Iphone x rycker loss hår"

2018-01-11 08:21  
Larm från Iphone x-användare. Hårstrån fastnar i telefonen. Foto: IBL

TEKNIKSVEPET. Hårstrån fastnar i Iphone x, nytt larm om virus i android-appar och Bitcoin kommer gå åt skogen enligt Warren Buffett.

Den här såg man inte komma. Enligt Übergizmo har det börjat trilla in klagomål från Iphone x-ägare som påstår att deras hår fastnar i telefonen – och rycks loss. Tydligen är det ytan mellan "mute"-knappen och telefonens kant som tenderar att rycka hår.

Nytt säkerhetslarm rörande Android-appar. Den här gången är det säkerhetsfirman Checkpoint som hävdar att ett virus som går under namnet "Lightsout" finns i hela 22 ficklamps-appar. De redovisar däremot inte vilka appar det gäller, men påstår att de är populära.

Kryptovalutan Bitcoin har haft en otrolig värdeutveckling och är på allas läppar – men hur ska det gå för framöver? Dåligt tror miljardären Warren Buffett. Till CNBC säger han att "det kommer att sluta illa".

Prenumerera på Ny Tekniks kostnadsfria nyhetsbrev!

Gilla Ny Teknik på Facebook!

Viktor Ågren

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

Här är reglerna för kommentarerna på NyTeknik

  Kommentarer

Dagens viktigaste nyheter

Aktuellt inom

Debatt