Ny bild på Spacex rymddräkt

2017-09-11 07:55  
Spacex vd Elon Musk. Foto: TT

TEKNIKSVEPET. Ny bild på Spacex rymddräkt, många "tappar" sina telefoner inför Iphone-lansering och ryska it-säkerhetsprodukter slutar säljas. Här är morgonens tekniknyheter.

För någon veckan sedan publicerade Elon Musk en bild på Spacex framtida rymddräkt på Instagram. Nu är det dags igen.

Astronaut spacesuit next to Crew Dragon

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on

Den här gången visar vd:n upp dräkten i sin helhet. Personen som bär dräkten står dessutom bredvid "Crew Dragon", en kapsel som ska ta astronauter till och från den Internationella rymdstationen.

USA:s största elektronikkedja Best Buy slutar sälja den ryska IT-säkerhetsfirman Kasperskys produkter. Detta efter att man nått av obekräftade uppgifter om att den ryska regeringen har inflytande över företaget, skriver Reuters.

Snart är det dags för lanseringen av Iphone 8. Och i samband med det ökar antalet anmälningar till försäkringsbolagen om trasiga eller stulna mobiler. Flera försäkringsbolag har dock skärpt kontrollerna, och också fått ner bedrägerierna, rapporterar TT.

 

Prenumerera på Ny Tekniks kostnadsfria nyhetsbrev!

Gilla Ny Teknik på Facebook!

Viktor Ågren

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

Här är reglerna för kommentarerna på NyTeknik

  Kommentarer

Dagens viktigaste nyheter

Aktuellt inom

Debatt