Då visar Tesla upp sin långtradare

2017-09-14 07:59  
En teaserbild på Tesla Semi Truck presenterad av vd Elon Musk. Foto: Tesla

TEKNIKSVEPET. Snart presenteras Teslas långtradare, Apple ute efter chiptillverkare och bluetooth har ett antal sårbarheter. Här är morgonens tekniknyheter.

Teslas vd Elon Musk skriver i ett inlägg på Twitter att det snart är dags för företaget att visa upp sin kommande eldrivna långtradare. Datumet man siktar på är den 26 oktober. "Det är värt att se den här besten på riktigt. Den är overklig", skriver Musk på Twitter.

Det har varit mycket Apple i nyhetsflödet de senaste dagarna. Nu uppges den amerikanska teknikjätten ge sig in i en budgivning på Toshibas verksamhet för chiptillverkning, det skriver Bloomberg.

Säkerhetsexperter från it-säkerhetsfirman Armis varnar för sårbarhet i bluetooth. De hävdar att bluetooth har ett antal sårbarheter som gör att hackare kan ta över enheter utan att användare märker någonting. Sårbarheterna finns i alla stora operativsystem.

Prenumerera på Ny Tekniks kostnadsfria nyhetsbrev!

Gilla Ny Teknik på Facebook!

Viktor Ågren

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

Här är reglerna för kommentarerna på NyTeknik

  Kommentarer

Dagens viktigaste nyheter

Aktuellt inom

Debatt