Ny Teknik öppnar sajten – fri premiumläsning till 7 december

2021-11-25 10:00  
Ny Tekniks chefredaktör Per Danielson.

Ta chansen och läs allt innehåll som är exklusivt för våra premiumläsare. Ny Teknik öppnar hela sajten för alla fram till den 7 december.

Ny Teknik arbetar intensivt med att förbättra den digitala premiumupplevelsen. Vi har i dag mer än 60 000 aktiva premiumläsare och vi vill såklart att det ska bli ännu fler.

Som en del i vår utveckling byter vi system för att kunna erbjuda bättre en stabilare inloggningsmiljö, direktsupport, mer innehåll till dig som prenumerant, samt hantering av fler ärenden via mina sidor.

Den här veckan startar vi vår uppgradering av Ny Tekniks prenumerationssystem. Vi passar då på att öppna hela nyteknik.se för alla ända fram till den 7 december. Under den här perioden behöver man inte köpa en prenumeration utan allt är öppet. Gillar du det du läser? Då har vi ett riktigt kanonerbjudande för dig att ta del av här.

Befintliga prenumeranter då?

För dig som redan är prenumerant krävs det ingen inloggning under perioden fram till den 7 december. Faktum är att vi stänger av hela inloggningsfunktionen för att flytten från det gamla till det nya prenumerationssystemet ska gå så smidigt som möjligt.

När det nya systemet är på plats blir du uppmanad att logga in på nytt, med samma användarnamn och lösenord som du har i dag.

Om du är medlem i Sveriges Ingenjörer gäller samma som ovan.

Under tiden som nyteknik.se är öppen för alla får alla läsare även fri tillgång till Ny Teknisk e-tidning och våra fördjupande kompendier, Ny Teknik Insights.

Ny Teknik

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt

Läs mer