Moto G7 – här är Motorolas fyra nya mobiltillskott

2019-02-09 07:00  
Motoroas nya tillskott: Moto G7 - som kommer i flera olika modeller. Foto: Motorola

Motorolas fyra nya mobiler i moto generation 7-familjen kommer med olika funktioner med fokus på kamera, batteritid, processor och skärm.

Till skillnad från andra mobiltillverkare som gärna proppar en modell full med olika funktioner väljer Motorola att sticka ut med sina nya modeller. Det blir fyra nya telefoner, och var och en specialiserar sig på funktioner. Här är Motorolas nya tillskott.

Moto g7 plus

Moto g7 plus fokuserar på bildkvaliteten och ska ha en kamera som klarar av rörelse och dåliga ljusförhållanden. Den är utrustad med tvåkamerasystem med 16 mp upplösning och optisk bildstabilistering. Batteriet ska även överraska dem som gärna laddar lite mer sällan. På 15 minuter ska telefonen ha ström att klara 12 timmar.

Läs mer: Är det här Nokias nya monstermobil Nokia 9 Pureview?

Hjärtat i mobilen är chipet Snapdragon 636 från Qualcomm. Det gör plus-modellen till den snabbaste i moto g-familjen. Displayen är en Max-Vision-skärm om 6,2 tum i full hd+ upplösning, inramad i den nya u-designen. Ljudet kommer genom Dolby Audio-klassade stereohögtalare.

Moto g7 power

För Moto-användaren som värdesätter batteritid. Power-modellen är framtagen för att ge telefonen lite längre livstid, den ska närmare bestämt klara 2,5 dagar på en laddning. Moto g7 power är utrustad med ett 5000 mAh batteri och utlovas att hålla sig vid liv även vid även för dem som spelar mycket spel i mobilen. Med funktionen TurboPower ska telefonen vara redo att användas på några minuters laddning.

Även denna modell har en 6,2 tums Max Vision-skärm i upplösningen hd+ och processorn är en Qualcomm Snapdragon 632.

Läs mer: Motorolas vikmobil Razr kan göra hutlöst dyr comeback

Moto g7 play

För den som inte känner att skärmen måste vara maxad kan play-modellen vara en kandidat. Den har ett kompaktare format med en ultrabred 5,7 tums Max Vision hd+ skärm i 9:19-format. Processorn är, precis som hos moto g7 och power-modellen, Qualcomm Snapdragon 632.

Moto g7

Moto g7 kan ses som en samlingsmobil. Här har Motorola samlat vad man tycker är bästa från modellerna ovan. Den ska fungera bra med foto och video med sin Mac design 6.2" Max Vision-skärm i full hd+ upplösining. Det 12 mp dubbelkamerasystemet gör det möjligt att få suddiga effekter, dekorfärg, Auto-Smile capture och Google Lens. Moto g7 har en Qualcomm Snapdragon 632 processor, vilket gör den 50 procent snabbare än tidigare generation. Designen är kantad av Gorilla Glass.

Samtliga modeller rustas med operativsystemet Android 9.

Ellinor Molin

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt

Läs mer