Populärteknik Glödhett vid grillen Mackapärer nr 21/2011 Ställ ölen på kylning, parasollen på lut och fyll grillen med kol. Nu börjar sommartiden, det är dags att låta grillröken sväva över gräsmattan. Kom bara ihåg att det är tillbehören som gör grillkocken. Erik Mellgren Publicerad 24 maj 2011 kl 23.00 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Unlock with Glimta Annons LÄS OCKSÅ: Ooops, det här var ingen lyckad barbeque Logga in här Prova Ny Teknik – 149 kr för tre månader Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier, premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen. Kom igång nu → Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt. Gäller endast nya prenumeranter. Är du medlem i Sveriges Ingenjörer? Aktivera ditt konto här Logga in här ✕ nyheter gasol grillning populärteknik Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Unlock with Glimta
Miljardförlust för LKAB – varselhot över anställda Urspårningarna på Malmbanan innebär en miljardförlust för statliga LKAB. Bolaget flaggar nu för att verksamheten tillfälligt kan behöva stängas ned. Hundratals medarbetare kan påverkas enligt vd:n.
Motstridiga uppgifter i Nevs-soppan – var hamnar tillverkningen av Emily GT? Förhoppningen var att det till sommaren återigen skulle tillverkas bilar i Saabs gamla fabrik i Trollhättan. Men så blir det inte.
Premium Vindkraftverk tappade 22 ton tungt rotorblad – undersöks av drönare Alla vindturbiner ska inspekteras på nytt, både utvändigt och invändigt.