Amazon Prime avslöjar antal prenumeranter

2018-04-19 08:00  

Tekniksvepet: De senaste tekniknyheterna i kort svep

Amazon Prime avslöjar antalet prenumeranter

I en artikel av det amerikanska magasinet Slate redovisar företaget att de har runt 100 miljoner betalande användare. I jämförelse med andra streaming-tjänster så har Netflix 125 miljoner och Spotify 71 miljoner betalande användare. En utveckling som sätter Amazon Prime i en unik situation med sitt breda sortiment.

Oneplus släpper telefon med Avengers-tema

Den kinesiska mobiltillverkaren Oneplus bekräftar att de ingår ett partnerskap med Marvel, enligt en artikel i The Verge. Telefonen ska troligen bli exklusiv för den indiska marknaden. Än så länge finns inga bilder på telefonen då själva modellen Oneplus 6 än så länge inte har blivit presenterad.

Garmin presenterar billigare cykeldator

T3 skriver att Garmin kommer ut med en mer prisvärd cykeldator. Förutom en vanlig GPS har den funktioner som håller koll på din fart, hur långt du har cyklat och hur högt du har tagit dig. Med en battertid på 15 timmar ska den hålla för långa rundor och kan samtidigt fungera som hjärtmonitor.

Christoffer Bertzell

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Dagens viktigaste nyheter

Debatt