Logga in och läs Ny Teknik digitalt

2015-12-09 08:54  
Susanna Balstcheffsky är chefredaktör på Ny Teknik.

LEDARE. Chefredaktör Susanna Baltscheffsky om hur du kan läsa tidningen i framtiden.

Mörkret är kompakt. Julen närmar sig. Året går mot sitt slut.

Det hade kunnat vara årets sista Ny Teknik som du fått hem i brevlådan. Men det är det inte.

I år gör vi nämligen ett specialnummer som kommer nästa onsdag, den 16 december, fast enbart i digital form. Alla som prenumererar på Ny Teknik har tillgång till och kan logga in i plattformen Summa där Ny Teknik finns som e-tidning.

Många av er, kära läsare, har velat läsa Ny Teknik som e-tidning. Så det här är ett utmärkt tillfälle att ordna din inloggning i Summa om du inte redan har gjort det. I Summa hittar du både den senaste tidningen och tidigare utgåvor som e-tidning.

Men som papperstidning är det här sista numret för i år. Och det är laddat med läsning, som jag hoppas inspirerar och underhåller.

I morgon, torsdag, är det dags för årets största och ståtligaste vetenskapsbal – Nobelfesten. Som brukligt har Ny Tekniks reporter Ulla Karlsson-Ottosson letat reda på svenska forskare som går vidare i någon av Nobelpristagarnas upptäckter. I år berättar hon om neutrinoforskaren Olga Botner som leder ett internationellt projekt på Sydpolen där den gäckande elementarpartikeln kan detekteras på kilometerdjup i Antarktis ismassor.

Planeringen för nästa nummer, som kommer till dig vecka 2, är redan i gång. En förändring från och med årsskiftet är att papperstidningen kommer att delas ut med posten i stället för med tidningsbudet. Den kommer i din brevlåda på onsdagar, torsdagar eller fredagar. Läs mer om det i artikeln nedan.

Men redan på tisdagseftermiddagar kl 16.00 kan du som prenumererar läsa det nya numret som e-tidning. Därför lönar det sig att ordna sin inloggning redan nu.

Jag önskar dig god läsning, på papper, i läsplattan eller mobilen. Och framför allt så önskar jag en riktigt god jul och ett gott nytt år!

  

Här hittar du information om hur du som prenumerant loggar in i Summa

Susanna Baltscheffsky

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

Här är reglerna för kommentarerna på NyTeknik

  Kommentarer

Dagens viktigaste nyheter

Aktuellt inom

Debatt

COMSOL