Tesla bötfälls för höga CO2-utsläpp

2016-03-09 07:47 Angelica Söderberg  

TEKNIKSVEPET. Teslaförare får böter och BMW presenterar futuristisk konceptbil. Läs ett urval av tekniknyheterna här.

Teslaförare får böter för att bilen producerar för stora koldioxidutsläpp. Singapores Land Transport Authority står för böteslappen, skriver Jalopnik.

Samtidigt meddelas att en hackare som grävt fram information kring Tesla P100D plötsligt fått programvaran i sin bil nedgraderad, skriver Stuff.

 

Okej. Vi vet ju att den inte är på riktigt utan bara en konceptbil. Men hur futurustisk är inte BMW:s Vision Next 100, som bland annat kan skifta utseende... Kolla in bilderna här intill, filmen här ovan och läs mer bland annat hos Gizmag.

 

OS i Brasilien siktar på rejält bra upplösning på filmat material, rapporterar bland andra Stuff. 8k och vr, så nu är det bara att börja räkna dagarna.

 

Facebook kliver vidare in i det rörliga materialets förlovade värld. Nu rapporterar International Business Times om att det sociala nätverket bjuder på rättigheterna att livesända en NFL-match.

 

Som vi har undrat! Och hos The Verge kan du se vem som vinner ett rejs mellan en jet ski och en drönare.

 

Indonesien fick en full solförmörkelse som vi här borta förstås inte såg röken av. Men en liten glimt av fenomenet hittas via bilder bland annat hos Guardian.

 

Sedan kan vi ju inte undanhålla er den här bedårande lilla roboten som så småningom kan vara det första du möter i hotellreceptionen. Kolla in IBM:s robot Connie hos Time.

 

   

Gilla Ny Teknik på Facebook

      

Prenumerera på Ny Tekniks kostnadsfria nyhetsbrev!

Angelica Söderberg

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

Här är reglerna för kommentarerna på NyTeknik

  Kommentarer

Dagens viktigaste nyheter

Aktuellt inom

Senaste inom

Debatt

SPONSRAT INNEHÅLL

ANNONS