”Iphone X-produktionen inte igång än”

2017-09-21 08:10  

TEKNIKSVEPET. Förseningar i Iphone-produktionen, Google växlar upp och Facebook lovar att bättra sig när det kommer till annonsering. Här är morgonens tekniknyheter.

Sugen på en ny Iphone x? Det kan bli en lång väntan. Det kan komma att bli stora förseningar av Apples nya Iphone X. Det hävdar analytikern Chris Caso från finansföretaget Raymond Jame. Caso menar att det beror på att produktionen av Iphone X ännu inte kommit igång, skriver Cnet.

Google växlar upp och förvärvar en del av mobiltillverkaren HTC för 1,1 miljarder dollar, drygt 9 miljarder svenska kronor. Det gör den amerikanska teknikjätten till en Apple-utmanare på riktigt, hävdar analytiker.

Föra några dagar sedan blev det känt att Facebook sålt annonser riktade till den som visat intresse för ”hur man bränner judar”. Nu lovar det sociala nätverket bättring.

 

Prenumerera på Ny Tekniks kostnadsfria nyhetsbrev!

Gilla Ny Teknik på Facebook!

Viktor Krylmark

Mer om: Apple Google

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt

Läs mer