Här är allt vi vet om Oneplus 7

2019-01-25 10:37  
Oneplus 6T till vänster, telefonen till höger i bild påstås vara en Oneplus 7.

Mobiltelefonstillveraren Oneplus snickrar på sin nästa telefon. För inte allt för länge sedan presenterades Oneplus 6T. 2019 är det dags för Oneplus 7. Här samlar vi rykten och bekräftade nyheter om uppstickarens kommande flaggskeppstelefon.

Om Oneplus nästa flaggskeppstelefon kommer att heta Oneplus 7, är oklart. För några veckor sedan skrev Ny Teknik om att Oneplus ser ut att överge konceptet med företagsnamnet, följt av en siffra. Nästa flaggskeppstelefon kommer bli något annat. Men i brist på information om vad det nya namnet kan tänkas bli, så kallar vi telefonen för Oneplus 7 i den här texten.

I samma artikel framgick också att uppstickarens nästa telefon kommer med 5g. Samt en maxad processor i och med Qualcomms Snapdragon 855-processor. Det nya Snapdragon-chipet kommer också med en kraftfull ai-motor samt en ISP som är redo för beräkningsfotografering. Om processorn sa grundaren Pete Lau så här.

– Oneplus gör bara flaggskeppstelefoner, och vi tror att Snapdragon 855 är det bästa och enda valet. Vi är uppspelta över dess kraftfulla prestanda och 5g-kapacitet.

Då kan Oneplus 7 presenteras

Vad finns det annars för rykten om Oneplus 7?

Oneplus, som är ett dotterbolag till Oppo, ser med Oneplus 7 ut att dra nytta av moderskeppets innovationer. Enligt Gizchina kan telefonen rustas med den nya hybidzoomstekniken som Oppo utvecklat, som går under namnet 10x Hybrid Zoom Technology. Den kommer ge en bättre optisk-zoom-effekt.

Läs mer: ”Nokia 7.1 – Lyxkänsla för en billig penning”

Hur den kommer att se ut är så klart inte bekräftat ännu, och lär inte heller bli förän Oneplus 7 presenteras senare under 2019, precis som tidigare år, förmodligen i maj. Men en bild som börjat florera påstås visa en Oneplus 7 ståendes till höger om en Oneplus 6T. Om det är den slutgiltiga designen på den kommande flaggskeppstelefonen låter vi vara osagt. Skärmen om 6,5-tum påstås vara en full hd +. Här kommer bilden:

Oneplus 6T till vänster, telefonen till höger i bild påstås vara en Oneplus 7.

En annan bild, något färskare en den ovan har delats av Gadget Home på Twitter. I inlägget hänvisas sedan till en youtube-video som påstås bekräfta detaljer och specifikationer om Oneplus 7. Inlägget kommer här.

Viktor Krylmark

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Dagens viktigaste nyheter

Aktuellt inom

Debatt