Bekräftat: Oneplus 7 lanseras den 14 maj

2019-04-23 15:10  

Den 14 maj är det dags för Oneplus att lansera Oneplus 7-serien. Klockan 17.00 svenk tid är det som gäller. Med Oneplus 7 är det första gången som mobiltillverkaren kör en global lansering.

Under parollen "Go Beyond Speed" kommer Oneplus 7 att presenteras den 14 maj, det bekräftar nu mobiltillverkaren.

Eller Oneplus 7, företaget skriver att de kommer att lansera Oneplus 7-serien, sagda datum klockan 17:00 svensk tid. Lanseringseventet kommer att arrangeras på flera ställen runt om i världen.

– Detta är första gången som Oneplus gör en verkligt global lansering, med tre synkroniserade event på tre kontinenter. Hos Oneplus utvecklar vi våra produkter tillsammans med vår community och därför hoppas vi att så många som möjligt av våra fans kan vara med när vi inleder nästa spännande kapitel i Oneplus historia, säger Stefan Bonnevier, kommunikationsansvarig för Oneplus i Norden i ett pressmeddelande.

Lanseringseventen startar alltså klockan 17:00 svensk tid den 14 maj på följande platser:

  • Printworks – London, Storbritannien.
  • Pier 94 – New York, USA.
  • BIEC – Bangalore, Indien.

Oneplus arrangerar också ett lanseringsevent på Yanqi Lake i Peking, Kina, den 16 maj.

Som vanligt trycker Oneplus hårt på hastighet i ett försök att haussa sin nästa mobiltelefon. Du kan se videon i tweeten ovan. I övrigt är det ont om detaljer att ta fasta på i lanseringsklippet.

Men rykten har det funnits gott om, det allra hetaste är att Oneplus uppges släppa en telefon med imponerande skärmratio. Det vill säga, utan karmerahål och notch. Ren skärm från topp till tå. Istället ska selfiekameran vara en pop up-variant. Den 14 maj får vi veta om ryktet visar sig stämma.

Viktor Krylmark

Mer om: Oneplus

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt

Läs mer