Håll mötet på gymmet

2014-11-11 09:27  
Passa på att få vardagsmotion genom att ta med kunden till gymmet. Foto: Colourbox

Har du nappat på trenden med promenadmöten men tycker att det är för mörkt och ruggigt utomhus på vinterhalvåret? Här är några tips på rörliga alternativ som minskar stillasittandet på jobbet.

Ta med kunden till gymmet

Vill både du och kollegan eller kunden träna men har svårt att hinna? Gör det tillsammans nästa gång. Enligt idéforumet ted.com så är den senaste Wall Street-trenden att ta med bankkunder på spinning eller boot camp-pass, istället för att bjuda på mat och drinkar på lokal, och samtidigt diskutera affärer.

Starta löpbandet

Likt Försäkringskassans huvudkontor väljer somliga företag att investera i löpband på arbetsplatsen.

Det kan vara olämpligt att hålla telefonmöte med kunden när du joggar, med tanke på flåsandet, så promenera kan vara att rekommendera istället.

Ställ dig på balansbrädan

Står du redan upp på jobbet? Nu kan du höja ribban ytterligare genom att satsa på en balansbräda, tipsar ted.com. På så vis kan du stärka balansen och träna koordinationen under arbetstid.

 

 

Gilla Ingenjörskarriär på Facebook

Tiina Moilanen Demargne

Mer om: Motion Motion

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt