Musk kommer med nya detaljer kring Teslas elektriska fyrhjuling

2019-12-09 13:08  

Tesla Cybertruck är presenterad och den vet vi nu mycket om. Men hur är det med fyrhjulingen som nämndes i slutet på presentationen?

För ett par veckor sedan slog Tesla på stora trumman och presenterade sin Cybertruck. Som vanligt när Tesla bjuder in till spektakel låter inte reaktionerna vänta på sig.

Och visst var Cybertruck den stora grejen, och pickupens kantiga utseende drog ögonen till sig. Men strax innan presentationens slut påtalade Musk att det fanns "en grej till", att visa. Ut på scen och upp på Cybertruckens flak rullade en fyrhjuling.

Sedan dess har det varit tyst om den, Teslas ATV (all-terrain vehicle).

Läs mer: Lista: Här är alla elbilar som kommer att finnas ute 2020

På en fråga från Twitter-kontot Tesla owners Silicon Valley svarar dock Elon Musk på frågan när det lilla fordonet kan nå marknaden.

Musk skriver att de siktar på att släppa Cybertrucken och en tvåsitsig fyrhjuling samtidigt. Tidigare har Tesla meddelat att pickupen ska lanseras sent 2021.

Tesla har fortfarande inte delat med sig om pris eller specifikationer på fyrhjulingen.

Viktor Krylmark

Mer om: Tesla

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt