Nytt försök att landa SpaceX-raket på drönarskepp

2016-01-12 07:22  

TEKNIKSVEPET. Elon Musk lanserar nya försök att landa raketer på drönarskepp. Läs ett urval av senaste tekniknyheterna här.

SpaceX har redan testat - och misslyckats kapitalt med - att landa sin rymdraket på ett drönarskepp. Nu väntar nya försök, skriver Mashable. Vi får se hur det lyckas efter avskjutningen av Falcon 9 som enligt Nasa kommer att ske 17 januari. Se filmen med ett av de tidigare landningsförsöken här ovanför!

 

Grattis till er krypterade supersäkra Blackberry, vi har redan knäckt den, sa den holländska polisen (troligen). Bland andra Gizmodo och Engadget berättar mer.

 

Samsung uppdaterar sin testbana för att även kunna testa autonoma eller självkörande bilar, skriver Sammobile.

 

Nu är det slut med brända fingrar vid lödning, rapporterar Techcrunch. Metall-limmet Mesoglue fixar lödningen utan värme. Via Youtube kan du se företagets egen presentation av limmet.

 

Netflix har ett helt gäng gömda kategorier för oss som gillar smalare filmkategorier. Mashable har koderna vi kan använda oss av.

 

Aerodrome har lanserat första kommersiella landningsplatsen för drönare, skriver Techcrunch.  

 

Ford lanserar ett testlaboratorium för bärbar teknik där bland annat integrationen mellan smarta klockor och bilar ska granskas, skriver Mashable. Och här är nya Ford Fusion hybrids V6:a och andra göttiga uppdateringar, rapporterar Gizmag.

 

Gilla Ny Teknik på Facebook

 

Prenumerera på Ny Tekniks kostnadsfria nyhetsbrev!

Angelica Söderberg

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

Här är reglerna för kommentarerna på NyTeknik

  Kommentarer

Dagens viktigaste nyheter

Aktuellt inom

Debatt

COMSOL