ANNONS FRÅN VMWARE

Utforska Multi-cloud på vForum Online 2021

Foto: Getty Images

Att framtidssäkra sin verksamhet handlar i dagsläget till stor del om att lägga en digital grund. Och inte vilken grund som helst. Utan en grund varpå du kan driva applikationsutveckling i en multi cloud-miljö för såväl gamla som nya applikationer och få ut dem till slutanvändare som kan använda dem var som helst, när som helst.

Publicerad Uppdaterad

Vår samtid är föränderlig, det om något har vi lärt oss under den senaste tiden. För varje dag ökar kravet och behovet kring snabbare innovation, för att lyckas krävs det att du framtidssäkrar din verksamhet.

För din organisation kanske det handlar om en påskyndad applikationsutveckling, navigering i en multi cloud-miljö eller distribuering av ett virtual cloud-nätverk? Allt det möjligt med hjälp av ett kunskapslyft.

   - VMware vill hjälpa till att skapa medvetenhet och öka kunskapen kring tre områden vi identifierat som viktiga för allt ifrån plattformsägare till de som bedriver verksamhet i en multi cloud-miljö, eller som vill göra det. Det gör vi genom 3 digitala evenemang där vi berör ett kärnområde vid varje tillfälle. Vi har benämnt eventen; Multi-cloud-mobilitet, Effektivisera vägen till produktion med Tanzu och VMware SASE sammanför användare, molnnätverk och molnsäkerhet, berättar Claes Sandahl, teknisk chef på VMware.

Claes Sandahl, teknisk chef på VMware.

- När man pratar om multi cloud blir samtalen om funktioner ofta väldigt övergripande och allmänna. I vårt första pass “Multi Cloud Service Mobility” kommer våra specialister istället att använda sig utav ett riktigt exempel och visa hur du på bästa sätt migrerar till en multi cloud-miljö. Det är ett ypperligt tillfälle att delta för den som känner att den vill bli tryggare i sitt beslut att migrera, säger Claes.

Även under den andra och tredje sessionen kommer VMwares specialister använda sig av demonstrationer och praktiska exempel där deltagarna på ett visuellt och tydligt sätt kan följa processen. Enligt Claes är det andra tillfället perfekt för den som vill modernisera applikationer, effektivisera och öka hastigheten för att skapa en konsekvent och bra plattform:

- Vi har en verktygslåda som kan hjälpa till att snabba upp och automatisera hela processen. Så om man behöver ett smidigt sätt att bygga applikationer med hjälp av containers eller om man vill skriva om delar av sin applikationsflora då är det här ett bra område att lyssna kring.

Sista tillfället: “VMware SASE brings users, cloud networking and cloud security together”. Ett pass som går igenom möjligheterna för organisationer att rusta sig för att hantera en ny verklighet.

- En produktiv användare vill och ska kunna jobba var som helst och när som helst. De ska kunna konsumera applikationer som finns lokalt, i offentliga datacenter och på webben. För att klara av detta måste nätverk och säkerhet gå samman och kunna stötta en sömlös, säker och pålitlig applikationsåtkomst till molnet och SaaS, förklarar Claes.

Varje tillfälle bygger på praktiska exempel och demonstrationer, pågår i 1 timme och är helt kostnadsfria. Dessutom avsätts tid vid varje tillfälle för interaktion och frågor från deltagarna till specialisterna. På så sätt kan alla som deltar i evenemangen reda ut sina funderingar och få experthjälp kring sina problem.

vForum 2021 Online är ett samarbete mellan VMware och Intel. Alla deltagare kommer att få tillgång till de bästa verktygen, den senaste produkt- och lösningsinformationen och möjlighet att knyta kontakter och forma viktiga partnerskap.

Anmäl dig till evenemangen här >>>