ANNONS FRÅN ADNEWS

Nyckeln för fortsatt konkurrenskraft i tillverkningssektorn

De nordiska länderna har en lång och stolt historia inom tillverkningsindustri. Men industrin står inför utmaningar och möjligheter som kan innebära att hela branschkartan ritas om.

Publicerad Uppdaterad

De som inte kan lösa utmaningarna riskerar att bli frånsprungna. Men de som tar vara på möjligheterna som Industri 4.0 erbjuder kan istället springa snabbare än någonsin.

Industri 4.0 kommer att innebära stora förändringar för industribranschen. Vinnarna blir de företag som kan anpassa sig snabbt och förstå hur de kan koppla den nya teknologin med sin verksamhet.

Rory Moore, Head of Industrial Solutioning vid Tieto.

I den här filmen delar Rory Moore, Head of Industrial Solutioning vid Tieto med sig av sina insikter om nyckeln för tillverkningsindustrin för att lyckas med sina investeringar i smart teknologi och IoT-data.

Manufacturing on the move

I den nya artikelserien ”Manufacturing on the move”, producerad av KTH, Radar och Tieto, ger branschens ledande experter sin syn på vilka delar som påverkas och påverkar övergången till Industri 4.0.

Whitepaper 1.0 – Affärsmodell i förändring

Ny teknologi innebär att många företag behöver förändra sin affärsmodell. Men hur många företag vågar gå hela vägen? Och vad är hindret för att göra det?

Whitepaper 2.0 – Ecosystem för tillverkningsindustrin

Industri 4.0 innebär nya ekosystem med uppkopplade företag och produkter. Men hur byggs ekosystemen upp och hur drar du som företag nytta av dem på rätt sätt?

Whitepaper 3.0 – Intelligenta fabriker

Gränsen mellan fysiskt och visuellt suddas ut. Maskiner och robotar blir smartare. Hur tar man tillvara på teknologin på rätt sätt och hur implementerar man den i sin affärsverksamhet?

Whitepaper 4.0 – Förstå och använd data

Uppkopplade maskiner är bara en del av digitaliseringen. Framtidens kundinsikter kan förändra din affär i grunden. Hur tar man de första stegen för att konsolidera ny och befintlig data?

Få tillgång till de viktigaste insikterna om Industri 4.0. Ladda ner artikelserien här.