ANNONS FRÅN NY TEKNIK

Årets konferens: Nordic 360 Blockchain

Den 7-8 november arrangerar Ny Teknik och Affärsvärlden en stor konferens med fokus blockchain-teknologin. Konferensen går av stapeln på Operaterassen i Stockholm, och det är hög tid att anmäla sig om man vill säkra sig en plats.

Publicerad Uppdaterad

(By following the below link you can read an English version of this article)

Under två dagar kommer över trettiotalet ledande experter och nyckelpersoner att dela med sig av sina erfarenheter inom ett flertal branscher och områden. Intressanta och didaktiska föredrag kommer att hållas med fokus på, bland andra, kapital- och transaktionsmarknaden, fastighetsutveckling, energisektorn, logistik och kritisk infrastruktur.

Fokus kommer även att ligga på att belysa hur blockchain-teknologin kommer att påverka människors levnadsstandard genom utveckling av ny teknologi samt utveckling av smarta kontrakt inom den decentraliserade ekonomin.

Här är några av konferensens föredragshållare:

Mats Snäll, CDO Lantmäteriet
Kaspar Korjus, E-Residency Managing Director, Enterprise Estonia
Erik Forsgren, Director Portfolio Management, Ericsson
Paula da Silva, Head of Transaction Services, SEB

Konferensens syfte och mål är att ge deltagarna en djupare förståelse för teknologins implikationer på Enterprise Architecture (EA) samt kunna följa den tekniska utvecklingen och höra om de senaste konceptvalideringarna, eller helt enkelt lära sig från grunden vad denna teknologi handlar om.

Läs mer och anmäl dig här / Read more