Snart kan du sätta ord på snooze i Facebook

2018-06-29 08:47  
Foto: AP Photo/Eraldo Peres/TT

TEKNIKSVEPET. Trött på spoilers eller irriterande inlägg om samma ämne på Facebook? Snart kan du blocka dem. Läs ett urval av morgonens tekniknyheter här!

Snart kan du blocka statusar på Facebook som innehåller oönskade ord, rapporterar Entertainment Weekly. Den amerikanska sociala medie-jätten börjar skeppa ut funktionen som kallas ”keyword snooze” till ett fåtal användare och förhoppningsvis kan detta innebära slutet på fler spoilers i våra favoritserier.

Nintendos "Classic edition" som sålde ut snabbt när den lanserades för ett och halvt år sedan, släpps nu igen, skriver Ars Technica. Vill du ha en från denna utgåva så råder vi dig att snarast bege dig till närmsta återförsäljare.

Instagram gör det nu möjligt för dig att välja bakgrundsmusik till dina stories, rapporterar Slash Gear. Genom ett nytt läge har man nu möjlighet att använda utvalda kända låtar.

Prenumerera på Ny Tekniks kostnadsfria nyhetsbrev!

Gilla Ny Teknik på Facebook!

Christoffer Bertzell

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Dagens viktigaste nyheter

Aktuellt inom

Debatt