Volvo knappar in på Google

2015-10-13 19:00  
Produktionen rullar på i Volvos Torslandafabrik. Volvo Cars rullar dessutom allt närmare topplaceringen över de hetaste arbetsgivarna i Västsverige. Men än toppar Google. Foto: TT

INGENJÖRSBAROMETERN. Bilindustrin är het bland ingenjörerna i Väst. Men som vanligt är kampen mot Google tuff för andra arbetsgivare. Här är hela listan.

Ingenjörsbarometern är vår undersökning där ingenjörer svarar på vad som är viktigt på arbetsplatsen och i karriären. De rankar också de hetaste företagen. I år svarade över 13 000 yrkesverksamma ingenjörer.

Förra veckan presenterades Ingenjörsbarometern 2015. Google tog emot förstapriset på Operaterassen som var fullsatt.

Nu har svaren från ingenjörerna i Göteborg brutits ut – och även på den listan står Google som vinnare. Även om Volvo Cars i år knaprar in något på försprånget, jämfört med 2014 års Ingenjörsbarometer.

Priset till de tre hetaste företagen i Väst delades ut under tisdagskvällen inför 200 ingenjörer på Scandic Crown i Göteborg.

Men segern var knapp. Det märks på listan att bilindustrin är stark då två Volvo-bolag skuggade Google. Volvo Cars kom tvåa och Volvo Group trea. Även SP med huvudkontor i Borås hade tagit sig in på listan, liksom Chalmers.

 

Gilla Ny Teknik på Facebook

 

Fredrik Karlsson

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt