Teknikdelegationens webbplats kapad

2011-05-17 23:00  

Den statliga utredningen Teknikdelegationen har fått sin hemsida kapad. Men regeringskansliet hänvisar fortfarande till den kapade sajten.

<p>Teknikdelegationen.se ser inte ut som en sajt producerad av en statlig utredning under ledning av Volvochefen Leif Johansson.</p> <p>Där finns visserligen en kort text med rubriken "Om Teknikdelegationen". Men där finns inga länkar till delegationens slutrapport. Inte heller Leif Johanssons slutord.</p> <p>Däremot finns en text om att ingenjörer för utvecklingen framåt med en länk till en sajt som säljer skrivartoner.</p> <p>- Webbsidan är kapad. Det händer ibland när man lämnar ett domännamn, säger Teresa Jonek, fd huvudsekreterare för Teknikdelegationen.</p> <p>Den korrekta informationen finns numera på webbsidan teknikdelegationen.nu. </p> <p>På regeringskansliets hemsida hänvisas dock fortfarande till den felaktiga sidan www.teknikdelegationen.se.</p>

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt