Teknikdelegationens webbplats kapad

2011-05-17 23:00  

Den statliga utredningen Teknikdelegationen har fått sin hemsida kapad. Men regeringskansliet hänvisar fortfarande till den kapade sajten.

<p>Teknikdelegationen.se ser inte ut som en sajt producerad av en statlig utredning under ledning av Volvochefen Leif Johansson.</p> <p>Där finns visserligen en kort text med rubriken "Om Teknikdelegationen". Men där finns inga länkar till delegationens slutrapport. Inte heller Leif Johanssons slutord.</p> <p>Däremot finns en text om att ingenjörer för utvecklingen framåt med en länk till en sajt som säljer skrivartoner.</p> <p>- Webbsidan är kapad. Det händer ibland när man lämnar ett domännamn, säger Teresa Jonek, fd huvudsekreterare för Teknikdelegationen.</p> <p>Den korrekta informationen finns numera på webbsidan teknikdelegationen.nu. </p> <p>På regeringskansliets hemsida hänvisas dock fortfarande till den felaktiga sidan www.teknikdelegationen.se.</p>

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt

Läs mer