Här är chefens svars-dans

2013-10-11 09:06  

Marina Shifrin dansade nyligen i protest ut från firman - beskådad av miljoner på Youtube. Nu svarar chefen med en egen dans.

Amerikanska videoproducenten Marina Shifrin valde att ta dansen och videon till hjälp när hon sa upp sig. Hon ansåg sig ha fått försaka privatliv och att chefen inte brydde sig om kvalitén i arbetet. Marina Shifrin fick genast efterföljare viralt och på Youtube.

Efter två veckor har klippet där hon dansar på den tidigare arbetsplatsen till Kanye West's låt Gone fått över 15 miljoner Youtube-tittningar, gjort viral succé och hon har bjudits in till tv-shower.

Nu försöker det taiwanesiska bolaget Next Media Animation vända det hela till sin fördel och gjort ett eget klipp där budskapet är att företaget anställer.

I en intervju med Marina Shifrin i The Queen Latifah Show svarar hon på frågan om det här var ett bra sätt att säga upp sig på. Och nej, hon ångrar sig inte. Se klippet nedan.

 

<iframe width="468" height="315" src="//www.youtube.com/embed/1ukGrwL4ky4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

<iframe width="468" height="315" src="//www.youtube.com/embed/hXA9Cq-JHgA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tiina Moilanen Demargne

Mer om: Jobb På jobbet

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt