Logga in för att kommentera

2016-03-22 06:46  
Susanna Baltscheffsky, Ny Tekniks chefredaktör. Foto: Jörgen Appelgren

Från och med nu krävs inloggning för att kommentera artiklar på nyteknik.se. Inloggningen är enkel – och gratis.

När Ny Tekniks sajt nu får ny kostym blir det förändrade villkor för er som vill kommentera i anslutning till artiklarna. För att kunna skriva krävs det att man skapar ett kostnadsfritt konto hos Disqus som tillhandahåller tjänsten, eller att man loggar in med sitt Facebook-, Twitter- eller Google-konto.

– Det finns två skäl till det. Dels har vi av ekonomiska skäl valt att inte utveckla en egen lösning och dels vill vi ha bättre koll på de kommentarer som skrivs, säger Ny Tekniks chefredaktör Susanna Baltscheffsky.

Modereringen av kommentarerna sker precis som tidigare av bolaget Interaktiv säkerhet, med samma regler som grund. Här hittar ni reglerna.

– Det här är ett bra system med fler möjligheter att sortera kommentarerna än det system som fanns på gamla sajten. Kommentarerna är en viktig del av nyteknik.se så vi hoppas att ni också uppskattar förändringen, säger Susanna Baltscheffsky.

Kommentarer från den gamla sajten kommer inte att hänga med till den nya sajten.

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

Här är reglerna för kommentarerna på NyTeknik

  Kommentarer

Dagens viktigaste nyheter

Aktuellt inom

Debatt

COMSOL