Ipad direkt till dörren - för 36 000 pix!

2010-04-06 16:00  

För den som inte kunde vänta fanns det möjlighet att få sin Ipad levererad direkt hem till dörren samma dag som den släpptes. Erbjudandet såldes för 36 000 kronor på eBay.

Säljaren lovade att ta sitt exemplar och flyga den till köparen var som helst i världen.

Kostnad: 3 000 dollar (cirka 22 000 kronor) inom USA, 5 000 dollar (cirka 36 000 dollar) för övriga världen.

Normalt kostar en Ipad 3 500-6 000 kronor, beroende på konfiguration. Om du handlar av Apple på nätet får du vänta tills i slutet av april på leverans.

Uppenbarligen hade signaturen ”saveoneelectronics” inga problem att hitta köpare till sitt ”special offer”. Läsplattan var såld i god tid innan den släpptes den 3 april.

Saveoneelectronics hade dock vissa förbehåll: han kunde inte leverera till länder som krävde visum innan avresan och han reserverade sig för att tidskillnader kunde fördröja leveransen till den fjärde.

På eftermiddagen i dag fanns det ytterligare ett par tusen iPad till salu på den elektroniska handelsplatsen.

Svenska Tradera auktionerade ut 20 exemplar och ytterligare ett par dussin såldes på Blocket för mellan 6 000 och 15 000 kronor

Länk till Ipad-auktionerna på Ebay.

Jonas Hållén

Mer om: Ipad Tradera

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt