Google Pixel 3-läcka visar upp hela telefonen

2018-06-29 13:12  
Detta är en illustration av Google Pixel 3. Foto: Illustration: OnPixel

Okände Twittraren OnLeaks har släppt information om en ännu ej släppt mobiltelefon.

Den okände Twitter-användaren OnLeaks har blivit nära legendarisk för sin förmåga att kunna läcka information om teknikprylar innan de har släppts. Nu har han varit igång igen och släppt kompletta illustrationer på Googles kommande telefoner Pixel 3 och Pixel 3 XL, enligt Slash Gear.

Kort sammanfattat så är skillnaden mellan telefonernas design att den mindre varianten Pixel 3 saknar en haka. Dess större variant stoltserar istället med en rejäl haka och därav en annorlunda placering av de främre kamerorna.

Läs mer: Det kan komma en budgetversion av Pixel 3 - här är alla ryktena

OnLeak har även prickat in färgerna på telefonerna, och det verkar som att telefonen får framåtvända högtalare och blir utan högtalarjack. Google fortsätter även med att ha endast en kameralins på baksidan av telefonen.

En annan intressant funktion är att Google Pixel har en fingeravtrycksläsare på baksidan samtidigt som den också ska ha ansiktsigenkänning.

Läs mer: Android P lånar geststyrningen från Iphone X

Telefonen kommer troligen att visas upp av Google tidigt i oktober och släppas under den senare delen av samma månad.

Christoffer Bertzell

Mer om: Pixel 3 Google

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt