ANNONS FRÅN WSP

Varm kultur på det globala företaget

Som projektledare på konsultbolaget WSP har Melisa Mundzic nära 50 000 kollegor i 40 länder runt om i världen. Men, trots bolagets storlek är det en varm och uppmuntrande företagskultur som genomsyrar arbetsplatsen, berättar Melisa Mundzic i karriärpodden Work at X.

Publicerad Uppdaterad

WSP är ett globalt konsultbolag med en lokal förankring. Bolaget arbetar med utbyggnad av städer, transportsystem, vattenförsörjning och andra typer av samhällsutveckling. Som projektledare är det Melisa Mundzics uppgift att sätta ihop ett arbetslag med bolagets alla kompetenser och se till att projektet följer både budget och tidsplan.

– Vi är experter på analys och teknik och har en bred intern kompetens inom olika teknikområden. Alla sitter också i samma hus, så när jag som projektledare behöver lösa ett problem som kan innefattar till exempel en konstruktionsritning kan jag bara åka upp några våningar och fråga en kollega om hjälp, säger Melisa Mundzic i podden Work at X.

Hon har arbetat på WSP i fyra år nu och har redan hunnit ha både Göteborgskontoret och Stockholmskontoret som sin arbetsplats. Redan vi den första arbetsintervjun fångades Melisa Mundzic av den varma kulturen på WSP.

– Jag fick ett väldigt varmt bemötande och ett bra intryck när jag träffade cheferna och medarbetarna för första gången. De var intresserade av att höra om de erfarenheter jag hade utöver mina studier och de såg ett värde i dem, och en potential i mig. Det kändes väldigt tryggt, säger hon i avsnittet.

Lyssna på avsnittet med WSP, och alla andra avsnitt av karriärpodcasten Work at X, här.

Annonsinformation:

Work at X är podden för alla ingenjörer och ingenjörsstudenter som letar efter den perfekta arbetsgivaren. I varje avsnitt möter programledaren och HR-experten Julia Goossens ett nytt företag som berättar om hur de står ut i konkurrensen om arbetskraften. Work at X produceras av contentbyrån Borg Owilli. Det här avsnittet görs i samarbete med WSP. Det här avsnittet görs i samarbete med WSP. Lyssna på podden här

Detta är en annons. Den är inte skriven av Ny Tekniks redaktion. I det fall du har synpunkter på annonsens innehåll, vänligen vänd dig till annonsören.

Önskar du annonsera eller komma i kontakt med Ny Tekniks kommersiella redaktion? Skicka ett mail till brandarena@nyteknikgroup.se.