Här är allt vi vet om 2021 års nya Iphone 13

2020-12-01 08:45  
Även 2021 års Iphone 13 kan få samma design som årets Apple-lurar, enligt rykten. Foto: Macrumors

Här samlar Ny Teknik de mest trovärdiga uppgifterna om pris, släppdatum och funkioner inför lanseringen av Apples nya mobil Iphone 13.

2020-12-01: Nästa Iphone helt utan portar?

Lanseringen av Apples nästa telefon ligger många månader bort, men i sedvanlig ordning har ryktessäsongen redan dragit igång.

# Sajten Macrumors skriver att 2021 års Iphone, den trettonde i ordningen, sannolikt kommer att släppas i fyra modeller, precis som Iphone 12. I år fick Applelurarna en ny design, och enligt förhandsryktena kommer plattare formen att bestå även under nästa år. Det skulle innebära att telefonerna får storleken 5,4 tum, 6,1 tum och 6,7 tum.

Även 2021 års Iphone 13 kan få samma design som årets Apple-lurar, enligt rykten. Foto: Macrumors

• En intressant spekulation är att Apple ska skippa Lightning-porten på åtminstone en av 2021 års fyra Iphone 13-modeller. Telefonen skulle i så fall förlita sig helt och hållet på trådlös laddning, vilket Ny Teknik spekulerade om i vårt test av Iphone 12 Mini.

Ryktena om att åtminstone en av Iphone-modellerna med väntat släpp 2021 kan bli utan portar dök upp redan för två år sedan. Vi får se vad tiden utvisar, helt enkelt.

• Enligt den välkända Appleläckaren Jon Prosser kan nästa Iphone få en lagringskapacitet på maximalt 1 terabyte. Det skulle innebära en fördubbling av lagringen, då Apple haft 512 gigabyte som tak sedan lanseringen av Iphone XS.

Kalle Wiklund

Mer om: Apple Iphone 13

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt

Läs mer