Youngman kan rädda Saab i sista minuten

2011-12-11 23:00  

Kinesiska Youngman kan gå in med mer pengar och rädda Saab. Parterna sägs vara nära en affärsuppgörelse. Samtidigt surrar rykten om att Saab ska lämna in en konkursansökan.

Saab och Youngman är nära en affärslösning och pengar ska föras över till Saab. Det uppger Rachel Pang, vd för Youngman till TT.

Hon sägs nu ha lämnat Stockholm efter att ha suttit i intensiva förhandlingar med Saabs vd Victor Muller under måndagen

Till TT säger hon att parterna snart kommer att slutföra en överenskommelse men samtidigt inte gå in på vad den innebär i detalj.

Enligt Svenska Dagbladet diskuterar man ett nytt bolag för teknikutvecklingen, som delas upp i två hälfter mellan Saab och Youngman.

Samtidigt surrar intensiva rykten om Victor Muller är på väg att kasta in handuken och lämna in en konkursansökan. Någon sådan hade vid 14.30-tiden i dag dock ännu inte kommit in till tingsrätten i Vänersborg, som stänger kl 16.

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

Här är reglerna för kommentarerna på NyTeknik

  Kommentarer

Dagens viktigaste nyheter

Aktuellt inom

Debatt

COMSOL