Övriga nyheter

Prylen är som hämtad ur en James Bond-film

Multi-hårspänne. Leatherdos hårspänne är som hämtat ur en James Bond-film. Utöver att hålla håret på plats kan det användas som såg, skruvmejsel, kniv, måttband eller som pollett i shoppingvagnar. Pris: 70 kronor.
Organiserat. Med Knomad Portable Organizer kan du få med allt du behöver på ett ordnat sätt. Bärbara datorn eller surfplattan, laddare och sladdar. De blir lätta att hitta. Vikväskan eller mappen är gjord i kraftig bomullscanvas och kan fås med inbyggt extrabatteri för laddning av datorn, plattan eller mobilen. Främst för Apple-produkter. Pris: 550 kronor
Uppladdad. Everdock Duo heter laddningsdockan som du kan använda när batterierna till din mobil och surfplatta laddat ur samtidigt. För mobiler och plattor med micro-usb, Apple 30-pins eller Apple 8-pins laddning. Tillverkad i flygplansaluminium finns den i silver och ”rymdgrå”. Pris: 600 kronor.
Digitalpenna. Pennan Bambo Style Fineline har en 1,9 mm tunn spets för hög precision och kan användas för att skissa eller navigera med på Ipad 3 och 4, samt Ipad Air och Ipad Mini (generation 1 och 2 eller senare). Laddas via ett usb-uttag i pennan. Pris: 600 kronor.
Bollhav. Vila i härliga Feel Deluxe när tröttheten faller på i höstmörkret. Den speciella lyxmöbeln består av 120 mjuka skumbollar och plast och kan formas precis som du önskar. Säljs via e-butiken Anima Causa. Pris: 50 000 kronor.
Moderiktigt ljus. Bra belysning är ett måste i höstrusket! Ziggy Bord läslampa från företaget Watt & Weke är gjord av aluminium och mässing, är justerbar med snygg mässingsfinish. Pris: 2 000 kronor.

MACKAPÄRER. Monica Kleja guidar om smarta saker för jobb och fritid under sköna höstdagar.

Prova Ny Teknik – 149 kr
för tre månader


Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier,
premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen.



Kom igång nu →


Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt.
Gäller endast nya prenumeranter.



Är du medlem i Sveriges Ingenjörer?

Aktivera ditt konto här