Saabentusiasternas gerillakrig fortsätter

2009-12-23 10:09  

Ge Tomten en riktig släde – en Saabsläde med jetmotorer och medar. Det är senaste nytt på Saabentusiasternas "gerillasajt" Saabsunited.com.

I måndags uppmanade den numera riksbekante Saabentusiasten Steven Wade i Australien sina läsare att mejlbomba GM-chefen Ed Whitacre på hansmejladress eewjr@gm.com.

Från GM har det inte kommit någon reaktion men det borde rimligen ha kommit in några tusen mejl. I varje fall om man ska gå efter hur många kommentarer på sina egna inlägg som Steven Wade får – 3.500 kommentarer enbart de senaste fem dagarna.

Nu uppmanar Steven Wade sina läsare att skriva artiklar och skicka in till motorpress och dagspress i sina egna länder.

Han skrev själv en personlig Saabkrönika i CNNförra veckan och fick blodad tand efter responsen på den och uppmanar därför sina Saabvänner runt om i världen att göra likadant.

Ytterligare en Saabägarmobilisering är på gång med Googles hjälp.

På Google Maps finns nu en världskarta över Saabaktivister och den växer för varje dag, till och med från så udda ställen som Niger i Afrika.

Steven Wade är fortfarande ensam att ha sett en nål i sin hemstad Hobart i Australien, men det kommer troligen upp fler nålar efter att han har lagt ut kartan och information om hur man ska markera sin egen Saabhemvist.Läs instruktionen här.

Se en uppdaterad "Saabsunited Map" här.

Lars Anders Karlberg

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt