Vad sysslar ni med egentligen?

2011-02-14 23:00  
T f chefredaktör Jan Huss.

Det här är en debattartikel. Åsikterna som framförs är skribentens egna.

I egenskap av chefredaktör för den här tidningen blir jag ofta inbjuden till finfina tillställningar. Det kommer exklusiva kort med relieftryck i guld och det är frack och manschettknappar, blanka skor och aftonklänningar.

<p>Det är högtidligt, uppfostrat och artigt. Det är fina nagelband, dyra klockor och nyfrissat hår. </p> <p>Att för en tid kunna representera Sveriges ingenjörer har inneburit att jag kommit i kontakt med en lång rad för mig tidigare okända akronymer och inflytelserika kulissmygare i ett stort antal organisationer. Men vad i hela friden gör de om dagarna? Hur kommer deras ansträngningar dig, hårt arbetande ingenjör, till godo? För att reda ut detta upplåter jag nu plats åt alla er som skickar inbjudningskort till mig att presentera er själva på den här sidan. </p> <p>Ni får 500 tecken på er (som halva den här texten) och skriver ni kortare kan jag tänka mig att publicera en bild eller er logotyp i anslutning till texten. </p> <p>Och ni behöver inte bli stressade för att ni har glömt bort att bjuda mig på senaste kanapéfrossan </p> <p>- eller känna er tvungna att göra det i framtiden. Representerar du en organisation, en stiftelse, myndighet eller liknande och verkar i tekniksvängen så skicka in en beskrivning av verksamheten till chefred@nyteknik.se. </p> <p>Intresset för Ny Tekniks och tidningen Affärsvärldens lista över Sveriges 33 hetaste unga teknikbolag slår rekord. Några dagar återstår av nomineringstiden men redan har fler än tidigare nominerats. Det är fantastiskt och ett bevis för att det pågår oerhört mycket spännande saker runt om i landet. </p> <p>Här hittar du information om hur du nominerar ditt eller någon annans företag till listan.</p>

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Dagens viktigaste nyheter

Debatt