ANNONS FRÅN MINI

Bli en bättre och säkrare bilförare med MINI Countryman Plug-in hybrid

Stil, säkerhet, teknik och innovation som tillsammans skapar perfektion. Det är det du hittar i MINI Countryman Plug-in hybrid, marknadens rymligaste och smartaste mini-SUV. En dröm för alla teknikälskare och miljökämpar.

Publicerad Uppdaterad

Här har den tyska ingenjörsandan utvecklat storslagen teknik som gör resan säkrare, underlättar för dig som förare att komma i tid till dina möten samt håller dig uppkopplad med omvärlden under färden. Välkommen till ditt mobila kontor!

MINI Connected – din privata assistent

MINI Connected är appen som gör all världens information och underhållning tillgänglig i din MINI tack vare massor med intelligenta tjänster. Njut av livets enkelhet när bilen blir din assistent och ser till att du kommer till möten, säkert och i tid. Under hela din resa kan du dra nytta av en flera smarta tjänster som ger dig både viktig information och rolig underhållning. När du vill tanka hjälper appen dig att hitta närmaste bensinstation, men inte nog med det, den hjälper dig också att hitta macken med lägst bensinpris. Du får aktuella väderrapporter och när du närmar dig målet för resan får du information om var det finns ledig parkering och hur du enklast navigerar dit.

LÄS MER OCH SE ALLA MODELLER HÄR

Den ultimata appen för reseplanering

MINI Connected sparar alla dina destinationer på ett ställe – de du alltid behöver och de du upptäcker. Hoppa in i din MINI, anslut din smartphone och njut av att bli guidad. Det smarta systemet för schemaläggning och assistans lägger upp din rutt. Njut av trafikuppdateringar i realtid och alternativa rutter – så att du kan ta dig dit du ska utan onödig stress. MINI Countryman Plug-in hybrid är en riktig vän i nöden. Vårt concierge-service-team svarar på dina frågor när och var som helst och ger dig praktisk information och råd.

Remote Services underlättar i ett busy liv

Tack vare Remote Services slipper du allt trassel med att hitta din MINI. Du kan enkelt fjärrstyra bilen så att den blir lätt att hitta. Din MINI kan tala om var den finns genom att tuta, blinka med strålkastarna eller visa på en karta i din telefon. Men du kan använda systemet till mer än så. Det låter dig kontrollera funktioner hos din MINI på avstånd och samla all information på ett och samma ställe i din MINI Connected-app. Du kan till exempel kolla fönster och dörrar, låsa och låsa upp dörrarna och slå på luftkonditioneringen så att bilen är sval när du kliver in.

MINI loves Spotify

MINI och Spotify ger dig tillgång till all musik du någonsin kommer behöva via ljudsystemet i din MINI. Anslut din Spotify till ditt MINI Connected-system så kan du njuta av 30 miljoner låtar och Spotify radio. Passa på att göra dina egna låtlistor så du alltid har den perfekta musiken för resan. Du kan kontrollera din Spotify-musik helt genom MINI Connected så att du slipper bli distraherad av din telefon.

Rak kommunikation som passar dig

MINIs system för naturlig språkigenkänning bearbetar information på bara några sekunder och känner igen din vanliga röst. Du kan enkelt interagera med din MINI och be den göra saker som: ”visa mig snabbaste vägen hem” eller ”ring Sandra”. Händerna på ratten och blicken på vägen!

LÄS MER OCH SE ALLA MODELLER HÄR

Concierge service

Livet är fullt av överraskningar. Oavsett om du letar efter en nattöppen sushirestaurang, behöver boka ett flyg eller ett hotellrum så är vårt concierge-service-team tillgängligt via telefon dygnet runt för att hjälpa dig. Genom en knapptryckning på navigationssystemet så ringer bilen upp en av dina ”privatsekreterare” så att du kan prata med dem medan du kör. De ger dig fakta, kontakter och praktiska råd som gör din resa enklare – var du än befinner dig – och kan skicka adressuppgifter direkt till dig.

Ladda ner MINI Connected appen för ett enklare mobilt liv. Och det är helt gratis!