Se Youtubefilmer utan uppkoppling

2016-09-27 13:02  
Med appen "Youtube Go" kan man titta på videor där det saknas nätkoppling.

Med en kommande app kan man spara videor från Youtube och titta på dem i mobilen offline.

"Youtube Go" är en ny mobilapp där man kan ladda ner videor i mobilen och titta på dem där det saknas wifi eller nätuppkoppling via mobilnäten, skriver The Verge. Appen är också användbar där nätkoppling finns men är dålig och ger en hackig uppspelning.

Innan nedladdning kan man välja olika kvalitetsnivåer och därmed filstorlek vilken visas tillsammans med mobilens tillgängliga minne. En nedladdad video kan även strömmas till en annan mobil via Bluetooth.

Appen är främst avsedd för länder med många invånare som Indien, Brasilien och Kina där näten är ojämnt utbyggda. Därför ska Youtube Go först lanseras i Indien där användare redan nu kan registrera sig för att kunna ladda ner appen när den släpps. Datum för introduktionen i Indien och senare i andra länder är ännu inte offentliggjord.

Jan Melin

Mer om: Youtube Mobilapp

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt

Läs mer