Rebuild Ukraine

Medverka vid den svenska paviljongen på Rebuild Ukraine – Healthcare & Rehabilitation i Warszawa

Ny Teknik och Forever skapar, i år med stöd av Medtech Magazine och Life Science Sweden, en svensk paviljong även på Rebuild Ukraine Health & Rehabilitation i juni 2024.

Publicerad Uppdaterad

Vi befinner oss alla i en speciell situation sedan drygt två år då Ryssland inledde det fullskaliga anfallskriget mot Ukraina. De flesta bedömare är idag inställda på att kriget blir långvarigt. Samtidigt har redan återuppbyggnaden startat i flera delar av landet och Sverige och flera svenska företag bidrar redan med stöd i olika former.

I november ifjol tog tidningen Ny Teknik och hållbarhetsbyrån Forever Sustainable initiativ till en svensk paviljong på Rebuild Ukraine i Warszawa, den ledande mässan/konferensen för Ukrainas återuppbyggnad som samlar 3000 deltagare från över 30 länder och som genomförts fyra gånger sedan kriget startade.

Initiativet drevs i nära dialog med Business Sweden, Sida, UD med flera svenska nationella organisationer och myndigheter som deltagare. Initiativet samlade hela 47 svenska företag på plats i Warszawa, som ställde ut på mässan, träffade ukrainska beslutsfattare från de drabbade kommunerna och finansiärer – och minglade med utrikeshandelsminister Johan Forsell som deltog på plats i den svenska paviljongen.

Engagera dig för Ukraina

Nu finns åter en möjlighet att engagera sig för Ukraina genom att bidra och göra nytta för behövande människor i landet, genom att nätverka med Ukrainska företrädare och andra svenska och internationella företag på plats i Warszawa, med målet att skapa konkreta affärsöverenskommelser.

Den 24–25 juni planerar vi nu för en svensk paviljong på mässan/konferensen Rebuild Ukraine - Healthcare & Rehabilitation, denna gång genom Ny Teknik och Forever Sustainable i utökat samarbete med tidningarna Medtech Magazine och Life Science Sweden.

Mässan är denna gång helt fokuserad på sjukvård, medicinteknik och rehabilitering och ambitionen är att svenska företag, myndigheter, organisationer och offentliga vårdgivare ska samlas i paviljongen för att visa upp och representera vad Sverige gör och kan inom dessa områden.

Den svenska paviljongen har reserverat plats för 26 företag.

Läs mer och boka ert deltagande direkt på vår bokningssida.

Vi kommer även ha en svensk paviljong på Rebuild Ukraine i november, läs mer om det här.

Låter det här som rätt väg för er, så får ni snabbt förutsättningar att göra det genom praktiska paketlösningar som innehåller hotell, middag, monterplats, mingel, möten, talarplats, nätverkande, översättningshjälp, rådgivning – ja allt som behövs för att ta steget och engagera ert företag i återuppbyggnaden. Klicka gärna här för att få en bild av vad som skedde i och utanför den svenska paviljong i Warszawa i november 2023:

Vi frågor, kontakta Peter Davidson, som ansvarar för allt som rör Rebuild Ukraine.

E-post: peter.davidson@foreversustainable.se
Mobil: +46 73 708 1501

Välkomna, vi ser fram emot att träffa er på plats i Warszawa.