ANNONS FRÅN MINI

Lev storslaget med MINIs nya laddhybrid

Jobb, familj, husdjur och fritidsintressen, allt ska in i det eviga livspusslandet. Då gäller det att ha en bil som man kan lita på i all lägen och väder, och som har plats för allt och alla.

Publicerad Uppdaterad

Nya MINI Countryman Plug-in hybrid är den största mini-SUV:en på marknaden. MINI löser transporten på ett miljövänligt, säkert och kostnadseffektivt sätt så att du kan fokusera på det du är bäst på. En klimatbonusbil med fyrhjulsdrift, automat och navigationssystem som standard gör livet enklare.

Perfekt storlek för att vara hushållets enda bil

Tjänstebil eller privatbil – hund, barn, resväskor, golfbag, matkassar – allt får plats i MINI Countryman tack vare 450 liters lastutrymme och över 4 meters längd. Ingen konkurrent i samma klass har lika stort benutrymme i baksätet, vilket gör Countryman till en perfekt familjebil som håller alla glada, även under långa resor. Countryman är den största MINI:n med 5 dörrar, generös bredd och med nedfällda baksäten får du över 1,5 meter djupt lastutrymme. I baksätet är varje sittplats individuellt justerbar för optimal komfort för alla och med 3 st Iso-fix-säten både i fram- och baksäte är Countryman också en perfekt småbarnsbil.

LÄS MER OCH SE ALLA MODELLER HÄR

Högsta betyg i säkerhet och krocktester

Säkerhet är något som du aldrig ska göra avkall på, särskilt när tonåringen ska övningsköra din tjänstebil. Kanske är det tack vare det brittiska arvet i kombination med tysk ingenjörsanda som nya MINI Countryman redan har fått högsta betyg i form av fem stjärnor i Euro NCAPs krocktester. Nu har även det amerikanska säkerhetsinstitutet Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) gett Countryman högsta betyg i säkerhet. MINI Countryman har bland annat kollisionsvarnare med nödbromsfunktion som tillval.

Välj en klimatbonusbil och bli en vinnare med nya skattesystemet

Medvetenheten kring miljö och utsläpp blir allt viktigare för såväl företag och hushåll, som för politikerna. En laddhybrid betyder högt bonusvärde i det nya skattesystemet bonus-malus som träder i kraft 1 juli 2018. Eftersom MINIs laddhybrid räknas som en klimatbonusbil får du ett lågt förmånsvärde, från 1.163 kr per månad med 50% marginalskatt vilket gör den till ett prisvärt och smart alternativ för dig som tjänstebilsförare. Go green och skratta hela vägen till banken samtidigt som du kan köra bil med gott samvete.

Din assistent som ser till att du kommer fram säkert och i tid.

Du kanske inte har råd med en butler eller assistent, men du har råd med MINIs ”concierge service”: MINI Connected. Det blir så mycket trevligare att resa när du har en personlig planerings-app som kollar ditt schema och ser till att du anländer i tid. MINI Connected lär sig känna igen dina resemönster och du kan synkronisera den med din kalender så den håller reda på dina möten.

Trafikinformation i realtid

Tack vare MINI Connected och dess navigationssystem kan du undvika förseningar genom att få trafikinformation i realtid. Det håller dig underrättad om olyckor, trafikstockningar och vägarbeten samt skickar påminnelser till din telefon eller Apple Watch så du vet när du behöver åka för att komma fram i tid. Alla fjärrfunktioner kan enkelt aktiveras genom MINI Connected-appen. Hur bra är inte det?

LÄS MER OCH SE ALLA MODELLER HÄR