PODCAST

Amaras lag: Drömmen om dronttacos

Trion bakom Ny Tekniks nya podcast ”Amaras lag”, från vänster: Viktor Krylmark, Ania Obminska och Simon Campanello. Foto: Unsplash

PODCAST. Odlat kött, isbjörnssvans och mammutmilkshake. Låter det osannolikt att det här blir en del av vår matkultur? Var inte så säker på det.

Publicerad Uppdaterad

Den 5 augusti 2013, klockan 13 lokal tid, visades världens första hamburgare av labbodlat kött upp för journalister och akademiker i London. Nära ett decennium senare har vi fortfarande inget odlat kött i våra lokala matbutiker. Men globalt beräknas hundratals bolag jobba med utveckling av det slaktfria köttet, och i Singapore har en restaurang fått servera odlad kyckling.

Prova Ny Teknik – 149 kr
för tre månader


Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier,
premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen.



Kom igång nu →


Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt.
Gäller endast nya prenumeranter.



Är du medlem i Sveriges Ingenjörer?

Aktivera ditt konto här