Digitalisering

Tippa julens toppspel

Fable 2
Fable 2
Fable 2
Fable 2
Trädmonster i Fable 2.
Trädmonster i Fable 2.

Ska Fable 2 och Lego Batman sälja bäst i jul? Nja, det finns mer troliga kandidater – om man ska tro oddsen. Nu kan man nämligen spela på storhelgens toppspel.

Publicerad

Är det Fable 2 och Lego Batman som tomten har i säcken? Nja, det finns mer troliga kandidater – om man ska tro oddsen. Nu kan man nämligen spela på storhelgens toppspel.

Paddypower.com har listat 35 spelbara spel. Spelbara i bemärkelsen att de har fått ett odds över vilken som är mest trolig att sälja bäst i jul. Kan det vara Fifa Soccer 09 som ligger under granen? Paddypower tycks tro det och ger bara spelet fyra gånger pengarna.

Uppföljarna till Gears of War och Restance är också favorittippade medans svenska favoriter som Singstar och World of Warcraft ger betydligt mer tillbaks på satsad slant.

Spelen baserar sig på och stäms alltså av mot englandslistan påwww.chart-track.co.ukoch gäller försäljningen veckan fram till 20 december.

Samtliga odds hittar ni här:http://www.paddypower.com/bet?action=go_event&category=SPECIALS&class_sort=--&ev_id=1242925&ev_class_id=240&ev_type_id=10589&force_racing_css=N