Tekniknyheter

Ny Teknik ökar kraftigt – inleder 2019 med rekord

Per Danielson, chefredaktör Ny Teknik. Foto: Jörgen Appelgren

Allt fler fortsätter att upptäcka Ny Tekniks redaktionella innehåll. Under årets inledande veckor noterar nyteknik.se i snitt mer än 300 000 besökare per vecka. Faktum är att aldrig tidigare har så många läst, kommenterat och delat Ny Tekniks artiklar.

Publicerad

Ny Teknik befäster sin ställning som Sveriges största teknikmedia. Räckvidden för papperstidningen ligger stadigt på 216 000 läsare per nummer samtidigt som onlinetrafiken fördubblats under de senaste två åren. Ett stort trendbrott syntes i november i fjol då milstolpen en miljon besökare på en månad passerades med råge. Trenden håller i sig under inledningen av 2019. Faktum är att aldrig har så många läst Ny Teknik som nu. Förra veckan hade nyteknik.se 327 854 besökare. Det är den näst bästa veckan någonsin för Ny Teknik. Veckan innan var nämligen ännu starkare med 341 011 besökare. Trenden med drygt en miljon besökare per månad ser också ut att hålla i sig.

– Otroligt kul att våra satsningar ger resultat. Vi är en av få svenska tidningar som investerar i att ha reportrar ute på fältet för att skapa unikt och relevant innehåll till våra läsare. Vi ser en tydlig breddning av läsargruppen. Vi når fler yngre och fler kvinnor än någonsin. Det är även ett bevis på att teknikintresset breddar sig samt att allt fler måste ha koll på den tekniska utvecklingen för att kunna utveckla sig själva och sina företag, säger Per Danielson, chefredaktör på Ny Teknik.

Prova Ny Teknik – 149 kr
för tre månader


Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier,
premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen.



Kom igång nu →


Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt.
Gäller endast nya prenumeranter.



Är du medlem i Sveriges Ingenjörer?

Aktivera ditt konto här