Tekniknyheter

Här är Ny Tekniks alla nyhetsbrev – skriv upp dig redan i dag

Foto: GKN, Letsgodigital, Erik Johansen / NTB scanpix / TT
Foto: GKN, Letsgodigital, Erik Johansen / NTB scanpix / TT

Oavsett om du är intresserad av Teslas nya elbilar, Apples mobiler eller hur du kan lyfta karriären, så finns det ett nyhetsbrev för alla.

Publicerad Uppdaterad

 

Ny Tekniks "allmänna" nyhetsbrev ger en fin överblick över vad man kan vänta sig att läsa om på sajten. Men visste du att det finns nio olika brev att välja mellan? Perfekt för den som vill läsa mer om enskilda ämnen.

Här följer en lista på alla våra nyhetsbrev.

Automation

För den som är intresserad av automation och industri finns automationsbrevet. I det kan man till exempel läsa om simulering, artificiell intelligens och självkörande maskiner inom industrin. Brevet skickas ut veckovis.

Energi

För den som vill hålla koll på senaste nytt om solcellsanläggningar, soldrivna fordon eller kärnkraft finns energibrevet. Skickas ut veckovis.

Fordon

Är elbil det bästa alternativet? Och vilket bilmärke levererar den senaste tekniken? Vad händer inom transportindustrin? Fordonsbrevet är vårt populäraste nyhetsbrev. Skickas ut veckovis.

Innovation

Här kan man läsa det senaste om forskarvärldens upptäckter. Heta ämnen här är Crispr-teknik, nya objekt från rymden och alternativ för plasten. Brevet skickas ut veckovis.

IT/Telekom

Här slungas man ofta in i mobiloperatörernas värld. Se teknikjättarnas senaste flaggskepp, och se upp för hackare. Och få senaste nytt om 5g. Brevet skickas ut veckovis.

Teknikhistoria

Här samlas allt vad teknikens historia har att erbjuda. Läs om den första motordrivna flygningen, eller varför champagne en gång i tiden kallades för djävulens vin. Brevet skickas ut månadsvis.

Populärteknik

Ett av våra mer genomartbetade brev. Teknikbaserade snackisar, uppskjutna raketer och nya spelkonsoller är exempel på vad kan du läsa om i populärteknikbrevet. Skickas ut två gånger i veckan.

Allmänna

Kan du inte bestämma dig för ett eller flera? I det allmänna brevet finns nyheter från alla sektioner. Brevet skickas ut dagligen.

Alert

Då och då trycker vi på breakning news-knappen. Då vill du så klar vara med!

Svårt att välja? Det går såklart att få alla nyhetsbrev. Här kan du registrera dig för ett eller flera av våra nyhetsbrev. För dig som läser Ny Teknik premium finns även ett premiumbrev som skickas varannan vecka. Inte prenumerant ännu? Bli det här.