ANNONS FRÅN SAMSUNG

Ställ dina frågor om nya Samsung Galaxy Note10 och Note10+

Galaxy Note10+

I onsdags presenterade Samsung nästa generation av mobil produktivitet för både arbete och fritid. Galaxy Note10 och Note10+ är som en laptop, spelkonsol, anteckningsblock och systemkamera i ett, med högre kraft och hastighet än någon tidigare Galaxy-enhet. NyTekniks läsare kan nu ställa frågor om den nya mobilen direkt till Samsung Sveriges produktchef på mobilsidan.

Publicerad Uppdaterad

I en tid där gränsen mellan arbete och fritid suddas ut behövs teknologi som fungerar för båda världar. Nya Galaxy Note10 och Note10+ har den högsta prestandan av någon Galaxy-enhet, med Samsungs hittills mest kraftfulla processor, bästa kamerateknik samt mest batterieffektiva mobiltelefon hittills. Den fungerar lika bra på jobbet som för spelande, streamande och skapande. Mobilen har ett inbyggt minne likt en laptop på upp till hela 512GB som också kan expanderas till 1,5 TB med ett MicroSD-kort. Det går att få plats med även de längsta spellistorna och mest högupplösta bilderna. 

Det är första gången som en Galaxy Note kommer i två storlekar, båda två i ett kompaktare format med en tjocklek på endast 7,9mm, vilket gör att den sitter bättre i handen. Note10 har tagits fram för att passa den som vill ha en mindre men kraftfullare smartphone medan Note10+ passar den som vill dra full nytta av den större skärmen och ännu mer avancerad kamerateknik. Med större batteri, supersnabbladdning och intelligent batterioptimering kan batteriet hålla i ett dygn på båda modellerna med bara en halvtimmes laddning. 

Nya S Pen, Infinity-o-skärm och multikamerasystem

Som med alla Note-enheter tar Samsung S Pen mobilen till nästa nivå. Den intelligenta pennan gör det möjligt att förvandla handskrivna anteckningar till digitala textdokument till exempelvis Microsoft Word och kan även användas för videoredigering, sketcher och konst. Med pennan går det att styra hela enheten med ett klick eller handrörelser. S Pen är central i hela Note-upplevelsen och gör det enklare och snabbare att både arbeta och skapa.

Note10 är designad för stora upplevelser och kommer med Infinity-O-skärm med biokänsla som täcker nästan hela telefonens framsida, för att ge en större skärm utan att göra telefonen större. Mobilen har ett multikamerasystem som möjliggör ännu bättre bilder med funktioner som Dual aperture, ultravidvinkel, live-fokus och Scene Optimizer. Det går att ta skarpa bilder även i mörka ljusförhållanden medan ultravidvinkelobjektivet fångar omgivningen i 123 grader likt det mänskliga ögat.

Det nya kamerasystemet med optisk bildstabilisator gör avancerad filmteknik enkel och stödjer skapandet av mindre skakiga och skarpa videos med specialeffekter. Nya VGA DepthVision i Galaxy Note10+ ger kort skärpedjup även vid filmning och kan också 3D-scanna omgivningen och objekt.

Ställ dina frågor om Galaxy Note10 och Note10+

Frågeperioden är över. Frågorna har besvarats i denna artikel.

NyTekniks läsare ges nu en exklusiv möjlighet att skicka in frågor om Galaxy Note10 och Note10+ till Samsung Sveriges produktchef på mobilsidan, Andreas Bergqvist. Ställ dina frågor om nya smarta funktioner, prestanda eller hårdvara.

Läs mer och beställ nya Galaxy Note10 och Note10+ idag. Officiell säljstart i Sverige är den 23 augusti 2019.