Android i fasta telefonen

2013-11-21 11:31  
Gigaset SL930A Foto: Gigaset

Gigaset erbjuder en bärbar Dect-telefon för det fasta telefonnätet som med operativsystemet Android ger tillgång till Google Play.

Modellen Gigaset SL930A med Android 4.0 och wlan-funktion gör det enkelt att välja och ladda ner bland Google Plays 975000 appar. Med gränssnittet kompletteras de vanliga funktionerna hos fast telefoni med de möjligheter som många vant sig vid när det gäller mobiltelefoni.

Det handlar om uppdateringar av programvaran, liksom att ladda ner och installera program, spel eller e-böcker. Pekskärmen är 81 mm diagonalt och gör det möjligt att surfa på internet, se video eller titta på fotografier.

Adressboken i Android har plats för 2000 poster och kan synkas med andra konton eller telefonböcker så att användaren slipper skriva in sina redan befintliga kontakter från exempelvis mobilen till hemmatelefonen.

Telefonen är som standard utrustad med ett internminne på 4 GB och kan utökas till 32 GB med ett mikro-SD-kort. Den har börjat säljas i butik med ett cirkapris på 1800 kr.

Håkan Abrahamson

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt