Premium Här är de första labbodlade fiskpinnarna Med labbodlad fisk kan vi äta fiskkött utan att fiskar måste dö. Nu har tyska Bluu Seafood presenterat sina första produkter, som bygger på fiskceller och växtprotein. Ania Obminska Publicerad 10 aug 2022 kl 11.05 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Annons Logga in här Prova Ny Teknik – 1 kr för en månad Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier, premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen. Kom igång nu → Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt. Gäller endast nya prenumeranter. Är du medlem i Sveriges Ingenjörer? Aktivera ditt konto här Logga in här celler nyheter premium fisk
TECH ”Switch 2 – en tråkig uppföljare är exakt det vi önskat oss” Test: Den här gången tar Nintendo inga risker: Switch 2 är helt enkelt en större, skarpare och dyrare repris på 2017 års hybridsuccé.
ELBILAR ”Deadlock detected” – så hanterar robotbilen trafikbrott Se när Ny Teknik testar den självkörande folkabussen – då kan den lanseras i Sverige.
TECH Apple ändrar policy för appbutik för att slippa europeiska miljardböter Nya regler införs för att undvika miljardböter enligt EU:s Digital Markets Act.