Innovation Snart kan du äta blommig korv – på riktigt I framtiden kanske det finns korv, pasta och glass gjorda av lupiner i butikerna. Nam-nam som mat i framtiden, tycker forskarna. Foto: Wikimedia Commons Korv gjord på lupin, färs från maskar och ädelost tillverkad av bönor. Femton projekt som ska ta fram nya matvaror från klimatsmart protein får pengar från Vinnova. Linda Nohrstedt Publicerad 29 apr 2016 kl 13.31 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Annons Logga in här Prova Ny Teknik – 149 kr för tre månader Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier, premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen. Kom igång nu → Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt. Gäller endast nya prenumeranter. Är du medlem i Sveriges Ingenjörer? Aktivera ditt konto här Logga in här ✕ innovation nyheter mat insekter
TECH Googles AI skannar dig genom dina molnlagrade bilder: Se här hur mycket Tidigare Google-ingenjören Vishnu Mohandas gillade inte hur Google använde hans och alla andras privata bilder.
ELBILAR Test: ”VW Golf som laddhybrid är ett riktigt gediget bygge” En uppdatering som ska hålla Golf relevant, trots satsningarna på elbilar. Nya laddhybriden får 13 mils räckvidd.