Övriga nyheter

Börja juletiden med mikrodioder

Star Wars-kalender. Från en galax nära dig... Lego lanserar i år en adventskalender med Star Wars-tema. En dörr öppnas varje dag fram till julafton och därbakom finns legoprylar som Luke’s Landspeeder eller en Vulture Droid Jedi Starfighter. Passar barn mellan 6 och 14 år. Pris: 280 kronor.
Dubbla väggar. Bränn dig inte på glöggen i år! Här är glöggmuggar i härdat glas med handtag och dubbla väggar. Kopparna tål varma drycker i upp till 100 grader och rymmer 8 cl. Pris för tvåpack: 120 kronor.
Ljusmys. En bricka med värmeljus som laddas av solljus är klart praktisk för dig som behöver små mysiga ljus som inte kan sprida eld. Sex ljus och två laddbara batterier följer med paketet. Pris: 250 kronor.
Röd slinga. En ljusslinga med röda mikro-dioder ger ett varmt sken och kan användas såväl inomhus som utomhus. Slingan är nära 11 meter lång. Pris: 2 000 kronor.
Adventsfigurer. Bakning hör också advent till. Här en liten silikonform som man kan göra pyttesmå dekorativa marsipan eller chokladfigurer med. Tål temperaturer mellan –40 och 210 grader. Pris: 100 kronor.
Gnistrande stjärna. Adventsstjärnan Härnösand är en av de populäraste stjärnorna, gjord av Markslöjd. Den har led-ljus och stomme i akrylplast. Finns i två storlekar, 30 och 40 cm. Pris: 500–700 kronor.

MACKAPÄRER. På söndag är det första advent igen. Monica Kleja förgyller dagen med lampljus, bak, glögg och kalender.

Publicerad

Prova Ny Teknik – 49 kr
för 1 månad


Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier,
premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen.



Kom igång nu →


Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt.
Gäller endast nya prenumeranter.



Är du medlem i Sveriges Ingenjörer?

Aktivera ditt konto här