Här är planen för Hyperloops tunnlar

2017-12-05 09:25  
Så här ska tunnelsystemet under Los Angeles, USA, se ut. Foto: Boring Company

TEKNIKSVEPET. Boring Company har presenterat tunnelsystemet i Los Angeles som på sikt kan användas till Hyperloop. Läs ett urval av morgonens tekniknyheter här!

Elon Musks Boring Company presenterar tunnelsystemet som ska ge snabbare transporter under jorden i Los Angeles. Tunnlarna ska klara av fordon som når upp till omkring 241 kilometer i timmen - och även kunna användas för höghastighetstågen i transportsystemet Hyperloop, rapporterar Science Alert.

Filmen Blue Planet 2 kommer att visa upp chockerande skador som människan orsakat haven, skriver the Guardian. Nu varnar Sir David Attenborough för att haven är utsatta för det största hotet någonsin.

Vad är det egentligen kråkorna härjar om där uppe på taken? Det ska forskare vid University of Washington Bothell ta reda på genom att sätta upp ljudutrustning och avlyssna fåglarna, skriver Eurekalert.

 

Prenumerera på Ny Tekniks kostnadsfria nyhetsbrev!

Gilla Ny Teknik på Facebook!

Angelica Söderberg

Mer om: Hyperloop

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt