Biden redo att ta debatten på nätet: ”När som helst”

2020-04-24 07:39  
Donald Trump och Joe Biden. Foto: TT/AP

Demokraternas presidentaspirant Joe Biden är beredd att debattera med Donald Trump – via Zoom eller Skype, om det behövs.

Joe Biden, som med all sannolikhet väljs till demokraternas presidentkandidat, är ivrig att debattera med USA:s president Donald Trump.

– Jag är redo att debattera mot honom. Zoom, eller Skype, eller Hangout eller personligen, när som helst, var han vill, säger Biden till anhängare vid ett insamlingsevenemang på nätet, där han också passar på att kritisera presidentens hanterande av coronakrisen.

Coronavirusets framfart har redan påverkat primärvalssäsongen, där den sista debatten mellan Biden och Bernie Sanders – innan den sistnämnde hoppade av – skedde utan studiopublik.

Läs mer: Trumps order: USA ska ha rätt till gruvbrytning på månen

Frågan är hur pandemin påverkar tiden fram till valet, som är tänkt att hållas den 3 november.

Donald Trump svarade svävande när han fick den vid sin dagliga presskonferens om coronaviruset.

– Jag kan inte berätta för er vad som händer med valet. Vi har en sömnig kille i en bostadskällare som pressen gett frikort, som inte vill debattera till följd av covid. De håller honom skyddad på grund av coronaviruset och han rör sig inte mycket, sade presidenten.

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt