ANNONS FRÅN MSI

MSI lanserar RTX 40-serien: Helt ny uppsättning av bärbara datorer

Det världsledande laptopföretaget MSI släpper nya bärbara datorer. NVIDIA GeForce RTX 40-seriens GPU:er och upp till 13e generationens Intel Core HX-serieprocessorer är nu tillgängliga för förbeställningar och early bird-belöningar.

Publicerad Uppdaterad

Detta är en annons. Den är inte skriven av Ny Tekniks redaktion. Vid eventuella synpunkter, vänligen vänd dig till annonsören.

I sin helt nya serie av bärbara datorer strävar MSI efter perfektion och en högklassig upplevelse. Detta genom innovativa teknikgenombrott, extremt kraftig prestanda och en helt ny estetisk design. “Vi har lett trenderna för premiumlaptops, och vi fortsätter” säger MSI Notebook Worldwide Sales & Marketing Director, Derek Chen.

Helt ny Stealth-serie

MSI lanserar nydesignade Stealth 16 Studio och Stealth 14 Studio - vinnare av 2023 CES-utmärkelse. Dessa två modeller kommer med en slående vit och en stjärnblå färgdesign. Utrustad med aluminium- och magnesiumlegering väger Stealth 16 Studio mindre än 2 kilo och är tunnare än 2 centimeter.

Stealth 14 Studio har MSI Vapor Chamber-design vilket gör den till den mest kraftfulla 14-tums gaminglaptopen när det kommer till avancerad gaming och att effektivt kunna hantera multi-tasks på språng. “Det är en av de mest kraftfulla 14-tumslaptops på planeten”.

“Med MSI:s nya, utvecklade Stealth Studio-serie behöver du inte välja ett användningsområde. Oavsett om du skapar innehåll, konsumerar innehåll eller spelar spel, kommer de bärbara datorerna göra det du behöver” säger Linus Sebastian, host of Linus Tech Tips.

Extrem prestanda för Titan GT-serien och Raider GE-serien

Den prisbelönta Titan GT77 HX är utrustad med den mest kraftfulla i9-13980HX-processorn. GeForce RTX 4090 Laptop GPU kan tillsammans med MSI:s exklusiva OverBoost Ultra technology pressa till total full effekt på 250W eller supporta 5.2GHz-frekvenser över 8 P-cores, beroende på arbetsbelastning. Dessutom har Titan GT77HX världens första 4K/144Hz MiniLED-display - den bästa skärmen som finns på marknaden för bärbara datorer.

Raider GE-serien kommer med ett helt nytt chassi inspirerat av en sportbil med en aerodynamisk design. Med en uppgraderad matrix light bar är Raider GE:s utseende både mer elegant och urskiljbart.

“Prestanda har alltid legat MSI:s DNA, och i år har vi återigen lagt den höga ribban för moderna laptops prestanda med de senaste Titan GT HX & Raider GE HX-serierna” säger Eddie Chen, MSI Notebook Senior Product Marketing.

På specialutgåvan av Raider GE78 HX finns även en innovativ Smart TouchPad. Den placerar de mest använda snabbtangenterna på pekplattan och stödjer även anpassade kommandon. “Det är den mest framträdande, och samtidigt superbekväma, pekplattan någonsin” säger Eddie Chen.

Cyborg: Nytt alternativ för gaming

Cyborg 15 är en helt ny modell för vardagsgaming. Datorn kommer med ett estetiskt tilltalande, genomskinligt glasfiberchassi som gör att man kan se de inre mekaniska delarna genom det. Den iögonfallande Cyborg 15 ger en futuristisk känsla med den senaste grafiken och processorerna - definitivt det bästa valet för vardagsgaming.

Creator Z Serien: Mest kraftfulla creator-laptopen

Den senaste Creator Z17 HX Studio kommer med Vapor Chamber Cooler-design vilket maximerar kraften i den 13e generationens Intel HX-serieprocessorer och NVIDIA RTX 40-seriens GPU:er. Creator Z17 HX blir därmed den mest kraftfulla HX-innehållslaptopen som finns på marknaden.

Den prisbelönta MSI Pen 2 använder den senaste MPP2.6-teknologin som ansluter snabbare än någonsin. Att använda pennan känns precis som att skriva på vanligt papper. Och precis som en traditionell penna, kan faktiskt MSI:s Pen 2 användas på riktiga pappersark.

Helt nya Prestige-serien

MSI lanserar nu helt nya Prestige 13 Evo som kännetecknas av sin lätta och tunna design. Datorn väger mindre än 1 kilo och har ett 75Whrs långverkande batteri. “Det är den bästa kompanjonen under en dag full av möten och runtresande”.

Det finns även ett alternativ om 16 tum. Prestige 16 Studio har GeForce RTX 40-Seriens Laptop GPU:er. Laptopens NVIDIA Studio är validerad vilket skapar ännu bättre produktivitet och en enastående prestanda.

Den moderna serien kommer även med nya färgval där användaren kan välja på både stjärnblå och beigerosa. Den senaste serien av företags- och produktivitetslaptops uppfyller en mängd olika krav och hjälper användaren att utmärka sig i sitt dagliga arbete.

Språnget till singularitet med MSI:s laptops

MSI:s nya laptopserier kommer med innovativ teknologi, extrem prestanda och ny estetisk design. “MSI är verkligen i framkant av vad som är möjligt inom PC-industrin”. MSI:s nya serier av laptops är nu tillgängliga för föreställning. Tjäna dina exklusiva early bird-belöningar nu.

MSI Twitch

MSI GAMING

MSI Facebook

MSI Instagram

MSI YouTube

MSI Twitter

Få nyheter och mer produktinformation genom att prenumerera på MSI:s RSS-feed.