ANNONS FRÅN ZIGNSEC

ZignSec levererar det första företagsregistret i Europa med Blockchain-teknik

Långsam digitalisering hindrar många företag i Europa från att automatisera processer på en global skala. Ny programvara som använder blockchain-teknik och maskininlärning gör det möjligt för företag att ta nästa nivå inom digitalisering.

Publicerad Uppdaterad

Det nya officiella företagsregistret på Malta utvecklades av ZignSecs dotterbolag Wyzer, som levererade en helt ny portal byggd på blockchain-teknik för manipuleringssäkra granskningar.

Även om 97% av IT-ledarna i Europa anser att automatiserade processer är nyckeln till digital transformation så är 54% av organisationernas processer fortfarande manuella. Denna statistik framkom i studien "The State of Process Automation" av Camunda.

Undersökningen visar att de manuella processerna orsakade många fel för företag medan de anställda snabbt behövde gå över till att arbeta hemifrån under 2020. Detta främjade behovet av att automatisera fler processer.

Malta Business Registry, även känt som MBR, kontaktade Wyzer för att förnya registret och göra om det till en framtidssäker plattform. Det gamla systemet var föråldrat, komplicerat och krävde till och med fysiska signaturer. Wyzer har utvecklat det nya registret baserat på sitt egna No Code ramverk som också är ZignSecs nya lösning No Code Compliance Manager. Plattformen är byggd med enkelhet och användarvänlighet i åtanke och gör det möjligt för icke-tekniska anställda att konfigurera systemet till de specifika behoven.

Den nyutvecklade plattformen gör det möjligt för Maltas företagsregister att avsevärt optimera alla processer inklusive registrering, verifiering och underhåll av nya och befintliga företag samtidigt som de högsta säkerhetsstandarderna säkerställs. Digitala signaturer används istället för fysiska signaturer, vilket tidigare krävde betydligt mer tid och resurser att slutföra. Enkelheten i den nya portalen gjorde det också lättare för anställda att arbeta på distans och bli effektivare. Användningen av Blockchain-teknik förhindrar intrång i data och gör det omöjligt att manipulera den. Detta innebär att datan är manipuleringssäker och kan granskas på ett säkert sätt.

- Genom att automatisera fler processer och implementera flera digitala verifieringar, precis som Malta Business Registry gjorde, kan fler företag i Europa ta nästa steg i digital transformation. Det skulle spara enormt mycket tid och resurser samtidigt som företagen skulle kunna vara effektivare, säger Daniel Grech, Managing Director på Wyzer.

Automatisering av digitala processer minskar fel i repetitiva manuella uppgifter samtidigt som den totala kundresan förbättras. Beslut kan fattas mycket snabbare vilket leder till högre tillfredsställelse och systemaccept.

Läs mer om vår No-Code Compliance Manager

- Anledningen till att många företag fortfarande misslyckas med att automatisera sina processer och genomgår en digital omvandling är att de är kedjade till föråldrade system. Speciellt inom de reglerade branscherna kämpar för att förnya sin infrastruktur och faller efter dagens standard. Vår No Code Compliance-Plattform gör det möjligt för våra kunder att aktivt använda ny teknik och ta dem till nästa nivå inom digitalisering, säger Timm Schneider, VD på ZignSec.

ZignSec är ett NASDAQ-listad leverantör av Identifiering och verifiering samt en aggregator av globala verifieringssystem, och har nyligen lanserat sin No Code Compliance Manager. Plattformen gör det möjligt för företag i alla storlekar att automatisera verifiering och affärskritiska affärsprocesser utan att behöva investera i dyra och tidskrävande IT-projekt.

Läs mer om ZignSec

Annonsinformation

Detta är en annons. Den är inte skriven av Ny Tekniks redaktion. I det fall du har synpunkter på annonsens innehåll, vänligen vänd dig till annonsören.

Önskar du annonsera eller komma i kontakt med Ny Tekniks kommersiella redaktion? Skicka ett mail till agency@nyteknikgroup.se.